MarcelekLBN Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Siema Moglibyście mi podać linku do programu który szybko zmieni moje IP? Potrzebuję go do tego by zdobywać darmowe AP na Polskiej wersji WolfTeam Z góry dzięki Pozdro Odnośnik do komentarza
MarcelekLBN Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Lub zamiast zmiany IP mogę użyć programu ccleaner? I Jak używać tego Ccleaner żebym mógł od nowa wchodzić w te ankiety i reklamy żeby dawało AP? Odnośnik do komentarza
AdamS12 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 AOL szybko zmienia ip, lecz konfiguracja do łatwych bez poradnika nie nalezy - z poradnikiem zamieszczonym w moim tut'ku nie powinienes miec problemow Procz AOLa, to hide my ip, etc. ale nie ccleaner ;P Ccleaner nie ma nic wspolnego ze zmiana IP, on kasuje ciasteczka, co pozwala na ponowne wypelnienie reklamy za ktora nie dostales AP, bo np zle ja wypelniles Nie pisz posta pod postem, uzywaj opcji edytuj Odnośnik do komentarza
MarcelekLBN Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 AOL szybko zmienia ip, lecz konfiguracja do łatwych bez poradnika nie nalezy - z poradnikiem zamieszczonym w moim tut'ku nie powinienes miec problemow Procz AOLa, to hide my ip, etc. ale nie ccleaner ;P Ccleaner nie ma nic wspolnego ze zmiana IP, on kasuje ciasteczka, co pozwala na ponowne wypelnienie reklamy za ktora nie dostales AP, bo np zle ja wypelniles Nie pisz posta pod postem, uzywaj opcji edytuj Okej dzięki ,a jeszcze wracając do tego to ten HidemyIp nie działał mi ;/ co chwilę jakiś error ale skorzystam z tego AOLa Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.