Sasiad Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam mam problem dotyczący Switchbota v2 - Beta . Chodzi o to że pierwszy raz gdy go uruchomiłem to mogłem się bezproblemowo zarejestrować i zalogować a sam bot działał bez zarzutów ( Ba nawet zrobił mi truciaka 52% średnie) . Ale po wyłączeniu metina i bota i ponownym uruchomieniu nie dało się już zalogowac na moje konto (w bocie) ani nawet założyć nowego wyskakuj mi przy tym błąd : Unbekannter Fehler : Unbennkante Serweranwort . Bitte schau auf http://padmak.de oder elitepvpers.de nach, was zu tun ist ! Nie wiem o co chodzi . Mało potrafię zrozumieć z niemieckiego ale wydaje mi się że chodzi o coś związanego z przeciążeniem serwera . Czy mógłby mi ktoś powiedzieć o co chodzi ? Ewentualnie proszę o instrukcję co zrobić aby bot znowu działał. Z góry dziękuję i obiecuje 5 i + lub - jak kto woli. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/470728-videotutjak-poprawnie-uruchomic-bonusswitchera/ Odnośnik do komentarza
Sasiad Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Niestety bot z twojego linku mi nie działa a szkoda. Ten pierwszy mi dobrze działał ale on jest chyba tylko jednorazowy... Nie wiem co robić Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
ziomek1234 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Padmaka robi cos na servie i za to nie dziala ten bot to juz bylo tak pare razy padmaka najczesniej wlasnie robi cos na servie w weekend;/ Odnośnik do komentarza
Sasiad Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Aha czyli to nie jest błąd pochodzący ode mnie i jutro już wszystko powinno działać ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
ziomek1234 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Tak powinno dzialac chyba ze Padmaka cos zmieni i trzeba bedzie nowsza wersje pobrac ale raczej bedzie dzialac:P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.