Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Trainer] NFS World Trainer 2.05v

JednoOkiDzon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy Trainer 2.05v Bardziej urozmaicony wdł mnie :)

Uwaga!

Trainer wymaga frameworka 4.0

Jeśli masz problemy:

1. check your connection
2. trainer can be launched only in one PC, in which it was launched first time
3. turn off your firewall

PS. Żeby włączyc Opcje np. shift + f1 czyli więcej niż jeden przycisk trzeba przytrzymac jakiś czas.

Download

http://www.multiupload.com/FB8KILD7OR

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=26251188cc9c49ec5cbfeb401a788a199ee6d980ced0814f024aeaa6870b9f46-1322328202

Screen

screenshot004ol.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Łee jak zawsze mi to dziadostwo scrashuje "Problem Event Name:CLR20r3" przy włączeniu nie zależnie od wersji oraz zmian kompatybilnosci... Ciekawe jak innym chodzi na Win7 64x bit

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zasrani cheatery zal mi takich.... nie umia grac i musza zaraz na hakach grac... ogarnijcie sie ludzie....

Zasrani analfabeci nie umieją wysłowić się po Polsku a rozpisują się na forum... Żal mi takich

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy w tym trainerze po zmianie auta juz działa kasa i punkty bo w poprzedniej wersji jak zmieniłem sobie auto to nie wygrywam wogóle kasy 0 czy u was tez tak jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...