jajeczko Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Co myslicie o pantheonie + i - tej postaci i czy oplaca sie ja kupic Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xardox Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jesli masz runy na armor penetre to taaaaaaaaaaak Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNex2k Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Plusy: Stun. Fajne ulti (tylko że znerfione). Spore dmg. Minusy: Mana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camy Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 + genialny na dominion - na zwyklej juz nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman95 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 + genialny na dominion - na zwyklej juz nie :P Jak sie nie znasz to nie spamuj... wlasnie na 5;5 albo 3;3 jest swietny tylko trzeba umiec nim grac i uzywac skilli bo ogolem postac zaj3bista Sygna i avek by KissuShite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrLizusek Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Mnię się spartanie ewidentnie nie podobają. Dziękuję, dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misioxxd Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Uniki są epickie u niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamzioo Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 @misioxxd których niedługo nie będzie... a tak to pantheon super ale trzeba ogarniać http://www.lolking.net/summoner/euw/23634047#profile )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rápido Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 @up u pantheona beda ... i to nie unik tylko blok z jego tarczy egidy jak mowisz cos to sie upewnij czy to prawda @topic pantheon jest bardzo przyjemnym champem jedyne co w nim jest slabe to mana .. za duzo jej jje Jeśli Ci pomogłem proszę like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamzioo Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 @up ja mówie że uników nie będzie bo to prawda i w żadnej postaci nie będzie...a o blokach to wiem tylko 3xup napisał "Świetne uniki".... http://www.lolking.net/summoner/euw/23634047#profile )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misioxxd Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 przepraszam miałem na myśli bloki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.