Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mam dźwięku w grze.

kubikolos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio grałem z kolegą w Cod'a MW 3 Multiplayer oczywiście przez Team Speak'a. I gdy mój kumpel coś mówił to dźwięk w grze się automatycznie ściszał a jak przestał to podgłaszał. Myślałem że to wina Team Speak'a ale gdy go wyłączyłęm to głosu nie miałem tzn podgłosiłem na maxa ale nic nie było słychać. Puściłem LP prze windows media player i normalnie muzyka grała. Próbowałem nawet sprawdzania spójności plików gry ale nic to nie dało. Więc może jeśli wy wiecie to prosiłbym o pomoc ! Ach jeśli to wam pomoże to mam Windows 7 32 bit. Jak byście potrzebowali coś więcej to oczywiście napiszę :D Pozdrawiam kubikolos :)

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Wejdź w ustawienia głośności w prawym dolnym rogu naciśnij prawy i otwórz mikser głośności. Zobacz czy nie jest wyciszona gra. Jak nie to sprawdź w grze czy masz włączony dźwięk jak to nie pomoże to zrób reinstall.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...