jasiek1122 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Skyrim Battlefield 3 czy Call of Duty MW3. Co według was jest najlepsze. Pragne dodac ze mam juz Battlefied BC 2 Odnośnik do komentarza
Solyzer. Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 w Skyrima nie grałem, BF tylko troche u kolegi. CoD MW3 mam i jest bardzo fajne. Grafika - miodzio, ruchy postaci również. Polecam COD Odnośnik do komentarza
Ruudi Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 SKYRIM ! by vPaN exMod Konsole • exMMT Montażysta Odnośnik do komentarza
*Tabciogaraj* Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Zdecydowanie Call of Duty MW3. - - Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz! Odnośnik do komentarza
DeathlikeNero Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak masz kasę bierz wszystkie. Odnośnik do komentarza
Eftar Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak możesz RPG porównać z FPSem? :P Chcesz długą przygodę z grą bierz Skyrim, a jak chcesz postrzelać to bierz BF albo CoDa. Odnośnik do komentarza
AimBoter Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak masz BC2 to może dla odmiany weź MW3? Ja grałem w obie i powiem, że obie gry są fantastyczne. BF3 - mulltum pojazdów, gadżetów itp itd. MW3 - szczególnie przyciągnął mnie tryb survival i co-op, nowych broni też sporo. Odnośnik do komentarza
jasiek1122 Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Dzięki za pomoc, zdecyduje sie na COD bo Skyrim jest w wersji tylko angielskiej a to w koncu rpg i lepiej grać wtedy gdy wszystko bedziesz rozumiał i wczujesz się w fabułę czyli zamknąć? Nich. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.