Creeepec Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Tematyka: Minecraft Wysokość: 2600 Szerokość: 1500 Napis/y: Creeepec Kolorystyka: w stylu minecraft Dodatkowe informacje od zlecającego: Bardzo bym prosił jak najszybciej. Postaram się wynagrodzić czymś więcej niż tylko Laikami. Prosił bym żeby o było na jutro jeśli można. Generator by krycha1996 dla FanART Sygnaturka mojego autorstwa. Tła na yt lepiej mi wychodzą. Zapraszam na mój profil na mpc oraz Youtube. Jeśli potrzebujesz tła na Youtube, lub czegoś z grafiki komputerowej pisz. Odnośnik do komentarza
Creeepec Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 @ref Sygnaturka mojego autorstwa. Tła na yt lepiej mi wychodzą. Zapraszam na mój profil na mpc oraz Youtube. Jeśli potrzebujesz tła na Youtube, lub czegoś z grafiki komputerowej pisz. Odnośnik do komentarza
Creeepec Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 @reff Sygnaturka mojego autorstwa. Tła na yt lepiej mi wychodzą. Zapraszam na mój profil na mpc oraz Youtube. Jeśli potrzebujesz tła na Youtube, lub czegoś z grafiki komputerowej pisz. Odnośnik do komentarza
Creeepec Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 @refff Sygnaturka mojego autorstwa. Tła na yt lepiej mi wychodzą. Zapraszam na mój profil na mpc oraz Youtube. Jeśli potrzebujesz tła na Youtube, lub czegoś z grafiki komputerowej pisz. Odnośnik do komentarza
Creeepec Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 @Reffff Sygnaturka mojego autorstwa. Tła na yt lepiej mi wychodzą. Zapraszam na mój profil na mpc oraz Youtube. Jeśli potrzebujesz tła na Youtube, lub czegoś z grafiki komputerowej pisz. Odnośnik do komentarza
Creeepec Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Pass do zamknięcia ; ) Sygnaturka mojego autorstwa. Tła na yt lepiej mi wychodzą. Zapraszam na mój profil na mpc oraz Youtube. Jeśli potrzebujesz tła na Youtube, lub czegoś z grafiki komputerowej pisz. Odnośnik do komentarza
Baksiu Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/497763-sygnatura-napis-creeepec/ Uzytkownik ma prawo do 1 zlecenia na 15 dni. Persona non grata. poniewieramy się czlowieku Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.