Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pomoc dla nowego gracza Battlefield 2

moortPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od niedawna zacząłem grac w Battlefield 2 multiplayer, lecz niestety nie umiem jeszcze bardzo dobrze grac :( . Czy mógłby mi ktoś dać linki do wszystkich (lub tych najbardziej przydatnych) poradników dzięki którym wiedziałbym jak grac w Battlefield 2 i dzięki którym mógłbym się nauczyć dobrze używać pojazdy pływające, latające, lądowe. Z góry dzięki.

Opublikowano

Cwiczenie czyni mistrza :) poradnik nie da ci celności,szybkości i znajomości map. lecz rozumiem,jesli chcesz poznać grę od strony techniczniej i przy okazji nauczyć się czegoś to mam poradnik w pdf

/link poza MPC

Opublikowano

Cwiczenie czyni mistrza :) poradnik nie da ci celności,szybkości i znajomości map. lecz rozumiem,jesli chcesz poznać grę od strony techniczniej i przy okazji nauczyć się czegoś to mam poradnik w pdf

Będzie skan, będzie również link do downloadu.

@top

Polecam przejść kampanie na veteranie, jak przejdziesz to będziesz już bardziej przyzwyczajony do gry na MP

Fail, pomyliło mi się z BC2 ;x

w83od2.jpg

Opublikowano

Dokładnie Kiki ;D

Bf2 nie ma kampanii, ale za to są mecze, w których możesz grać z botami na różnych poziomach.

Wgraj najnowsze patche i tam masz pełno map.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...