Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miasto w Silvermoon

Diesiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się zapytać ,gdzie jest duże miasto w Silvermoon u rasy Krawych Elfów ,gdzie jest pełno ludzi i ,gdzie mogę znaleśc AH.Wcześniej grałem u Ally i w Stormwind w miescie było pełno ludzi i AH. A druga sprawa to chciałbym się spytać o profesje z tailoring jak zdobyć wiekszy poziom trzeba cały czas robić ubrania? Gdy robię np. płaszcz i jak go zrobię to zwieksza mi się liczba pkt o 1 na samej górze w ,,Tailoring'' 14-75 co to jest? a może jak zdobęde 75pkt to odblokowują mi się nowe recepury? Oraz ostatnia sprawa jak stworzyć torbę ,ponieważ mam pełno rzeczy a nie mam gdzie je mieć ;/Proszę mi wsyzstko na temat tailoring napisać bo kompletnie zielony jestem ;/ Z góry thx

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

A więc tak idz do Ogrimmaru , chyba się leci jak dobrze pamiętam bo w hordzie nie grałem , torbe możesz kupić na ah lub zrobić w lw ( chyba ) A co do tailo to rób itemki które Ci się dopiero odblokowały bo im lepsza itemka tym więcej punktów Ci wchodzi

1377430129-U769346.png
Opublikowano

W Silvermoon też jest AH, nawet 2

http://www.wowhead.com/npc=16628

http://www.wowhead.com/npc=17628

to bez różnicy czy robisz to co ci sie odblokowały czy to co juz masz, bo zawsze dostajesz 1 pkt, chyba, że masz napisane w nawiasie (3) tzn ze daje 3 pkty do profesji, jak wbijesz juz 75 tailo idziesz do trenera i uczysz się tego na następny poziom, i musisz cały czas nowych recept się uczyć, żeby skilla wbić, zwykle nowe recepty odblokowują sie co 5 skilla. Torbę kupisz na AH, lub stworzysz właśnie z tailo, możesz też kupić u vendora zwykłego torbę, ale drogo.

Do orgrimmaru, największego miasta hordy możesz się dostać przez portal, który jest w silvermoon, w sunfury spire następnie wychodzisz z miasta i szukasz zeppelina (latającego statku) obok brill są takie wieżyczki i tam jeden z tych statków leci do Orgrimmaru

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

A mogłby m iktoś na mapie pokaz gdzie w silvermoob jest AH bo nie czaje.Ale jak robi się torbę?

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...