Zarghor Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Kupiłem nfs worlda zalogowałem się , wpisałem kod i dostalem to 8k boostów. Ale nie mam tych 3 samochodów ani 60k igc, te bonusy (nitro itd.) gdzie można to odebrać czy coś ? PS: Dobra, już wiem kupuje się je za 0 boostów A co z igc i bonusami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitch_Black Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Kasę dostajesz gdy masz "świeże" konto - 1lvl.Tak samo jest z mnożnikami i poweupami - dostajesz gdy zaczynasz od nowa.Więc nie dostaniesz ich na tym koncie. ExModNFSW I NFSWHelper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarghor Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ok wielkie dzięki, temat można zamknąć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.