Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer FTP. Nikt nie może wejść.....

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Dzisiaj zrobiłem serwer FTP po przez program CesarFTP... Skonfigurowałem wszytko powinno być OK... Ale nie jest.... Ja mogę wejść na server ale innym wyskakuje że jest on przeciążony..

Oczywiście ustawiłem wejść anonimowe czyli każdy może wejść na server.. Powie ktoś co źle zrobiłem ??Ustawiłem max ilość osób korzystających z server'a na 10...

dam like i 5 jak będzie działać

z góry dziękuje <3

@edit: w zaporze wszytko jest OK program ma możliwość łączenia

@down.. FACEPALM ... faktycznie.... :D

@edit. Już mam pomocnika... Także powinno być OK

@down. like i 5 :D :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

hehe , ale adres lokalhost , to sobie mozesz sam wchodzic :P

poczytaj o adresach routowalnych i nieroutowalnych , opisz jak masz sieć w domu

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Server działa ale wkurza mnie to że raz pyta o hasło a raz nie pyta chociaż loguję się z innego adresu IP...

Więc ściągnąłem inny program o nazwie EFTP Server.. Wszystko po ustawiane... ( loguje się z tego samego kompa teraz ) Wpisuje passy i wyskakuje jakiś błąd

501 Access violation at address 004F6F9C in module 'EFTP3Server.exe'. Read of address FFFFFFFF

O co chodzi już całe google przekopałem i nic... HELP !!! wg nie mogę wejść na ten server niby jest online ale nie da się

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Walić ten program... w końcu doszedłem jakoś co i jak... Ale totalnie powalone dodałem jeden folder dostępny a okazało się że przez FTP mam dostęp do całego kompa... Lipa jakaś... Więc powróciłem do wcześniejszego programu może nie ma tylu opcji ale przynajmniej dobrze działa..

Masz lika i 5..

Można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...