Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam - pytanie

Overlord.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chcę kupić grę w serwisie Steam, i jest możliwość dokonania zapłaty jako zwykły przelew bankowy (ew. poczta) ? Bo w sposobach płatności tego nie widzę...

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Polecam Ci kupować gry na allegro tzw.klucze mniej roboty,w innym przypadku musiałbyś mieć konto na PayU żeby płaćić ze stima

Pozdro.

Opublikowano

A ja polecam kupić orange boxa w empiku ... kosztuje ok.60zł a jest tam 5gier:ja np mam.Ricochet,Cs 1.6,Cs Condition Zero, Cs Condition Zero coś tam(jakaś kampania) i Day of Defeat! Więc naprawde gorąco polecam. Wiem że jest jeszcze taki orange box:Team Fortress 2,Cs 1.6 i dalej nie wiem :)

Opublikowano

A ja polecam kupić orange boxa w empiku ... kosztuje ok.60zł a jest tam 5gier:ja np mam.Ricochet,Cs 1.6,Cs Condition Zero, Cs Condition Zero coś tam(jakaś kampania) i Day of Defeat! Więc naprawde gorąco polecam. Wiem że jest jeszcze taki orange box:Team Fortress 2,Cs 1.6 i dalej nie wiem :)

Ten zestaw CS itd można kupić juz za 10 zl :P

A Team Fortrest 2 jest w pełni za free więc nie wiem po co przepłacać za jakies orange boxy.

Opublikowano

w auchanie za 49.99zl jest ;]

Opublikowano

Nie lepiej juz kupic orginalna gre i ze tak powiem "miec ja na polce" To kwestia 5zł.

A co to tematu to np. mozesz kupic bodajze na poczcie tak jakby konto na PaU z kasa u mnie w miescie za 100zł masz chyba 98zł na tym koncie, i z tego konta majac na nim kase mozesz kupywac ze steama.

ravensygna.png
Opublikowano

Wszystkie gry wiesz ile cię będą kosztowały???Około 200zł....wiesz ile wogóle jest gier na steam?Czy ty myślisz że po prostu 1klucz i wszystkie gry?Otóż nie...są gry np po 20 euro i tańsze....

Czy ja kurwa mówię że kupuje Cs'a, albo wszystkie gry? Chodzi mi o inną grę

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Allegro bym odradzał :). Bo jest to nie do konca legalne. A gość co mówił, że za 10zł można miec caly pakiet CS jest chyba nieźle pijany.

Masz do wyboru platnosc karta VISA/MASTERCARD albo PayPal . Z tego co pamietam można przelać na paypal dzieki poczcie ;).

Ew. poproś swojego rodzica by ci kupił i oddasz mu kasę do ręki .

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...