Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Launcher pod serwer hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka .

Nie moge zrobic lauchera pod moj serwer hamachi .

Mam pliki od Badara .

Wypakowałem root.eix i zmeiniłem serwerinfo.py na moje .

Wbijam na laucher i nie działa pisze ''Bład podczas łączenia sie z serwerem '' a jak wpisze złe passy to wykrywa ze sa złe tak jakby serwer działa ale nie moge sie połaczyć o co kaman ?

site_logo.gif

18706.png

Opublikowano

Nie ważne czy będziesz miał połączony serwer czy nie, jeżeli wpiszesz byle jakie id i hasło zawsze będziesz miał "Nieprawidłowe hasło (Czy coś)" tak już jest ustawione w root (albo locale nie pamiętam, raczej root ^^ )

A co do "Błąd podczas.. serwerem" ustaw w launcherze pong taki jak masz w game

EDIT :

Ustaw taki pong w launcherze :

1:

1234abcd5678efgh

2:

testtesttesttest

Opublikowano

Jeżeli nie zmieniałeś game w pliakch sf by badar to masz taki pong jak podałem wyżej, aby zmienić pong w launcherze otwórz go poprzez notepada++

wciśnij ctrl+f wpisz :

%d %d %s

Obok dalej masz pierwszy pong potem drugi, pierwszy ustawiasz 1234....efgh , a drugi testt....ttest

Opublikowano

Jeżeli nie zmieniałeś game w pliakch sf by badar to masz taki pong jak podałem wyżej, aby zmienić pong w launcherze otwórz go poprzez notepada++

wciśnij ctrl+f wpisz :

%d %d %s

Obok dalej masz pierwszy pong potem drugi, pierwszy ustawiasz 1234....efgh , a drugi testt....ttest

Gdy pong jest zły jest ciągle " Zostaniesz Połączony " -.-

Jakiego lauchera używasz ?

Opublikowano
Gdy pong jest zły jest ciągle " Zostaniesz Połączony " -.- Jakiego lauchera używasz ?

Mi na plikach m c n c c jak mam inny pong pisze błąd podczas łączenia się z serwerm

Opublikowano

Tak portmap włączony .

Tutaj masz moje Rotty moze dasz rade mi je zrobic moje IP : 5.101.34.0 - Z hamachi

http://www.multiupload.com/P2STBXB2TN
http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=3ad170b03c265b02d465a42fd43724aff5e70ec53b9d00702aff4b130355208a-1322326016

Opublikowano

Nie wiem czy to coś pomorze ale ustaw 255.0.0.0

na 255.255.255.255 ja tak mam i działa

to 255....255 do czego jest to nie wiem coś chyba z localhost (CHYBA !!!)

Opublikowano

No tak zgadza się mam router

hm.. nie wiem na razie ci nie pomogę, bo nie wiem co twojemu serwerowi dolega ;/

Chociaż, wiesz co, weź zmień adres hamachi, bo nigdy nie widziałem końcówki z 0 , może tu tkwi problem

Co do tego to nie jestem pewien, może ktoś inny się wypowie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...