Janiklas Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam. Mam ochotę pograć Veigarem. Napisalibyście mi lub podesłali linka do (waszym zdaniem) najlepszego builda? Z góry dzięki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Makin Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/veigar-bursting-bubbles-132406 89% z mobafire. Czytałem build, jest bardzo dobrze zrobiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misioxxd Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 rabadon , księga grozy morello , kostur pustki , buty maga ,przedwieczna różdzka (czy jakoś tak ) ,kryształowe berło rylay.\ oczywiście rób w innej kolejności (to wszystko zależy od ilości kasy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwuspl Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja korzystam z tego http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/its-veigar-ruuuuuun-143551 . Moje statystyki Veigarem z tym buildem to np. ostatnio 13-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misioxxd Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 tylko czy nie masz na końcu zbyt dużo many ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman95 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam. Mam ochotę pograć Veigarem. Napisalibyście mi lub podesłali linka do (waszym zdaniem) najlepszego builda? Z góry dzięki :] Nie polecam tego champa zawsze jak mam go na lini karam go do zera :P Moze po prostu slabych mialem ale jakos nie przekonuje mnie ten champ Sygna i avek by KissuShite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shai Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 @UP Nastackowane q , 6 lvl padasz ziomm! Veigar op shit :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalewa4 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Nie polecam tego champa zawsze jak mam go na lini karam go do zera :P Moze po prostu slabych mialem ale jakos nie przekonuje mnie ten champ To ty chyba pro veigara nie widziałeś, dobrze zrobiony wpierdala na każdego skilla -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kometa Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 @Doman95 No Ty chyba nie widziałeś Veigara cisnącego z ultacza 1700dmg . Zawsze gram normale veigarem z takim buildem Sorcerer Boots,Rabadon, Lichbane,3x Archangel Z taką ilośćią AP i lichbanem możesz spokojnie turrety sam cisnąć Polecam na start łezke złożyć żeby zdążyć nastackować @edit wiem że build trollujący ale co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman95 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 To ty chyba pro veigara nie widziałeś, dobrze zrobiony wpierdala na każdego skilla -,- Okey bierz Veigara ja biore Mastera i zycze powodzenia Sygna i avek by KissuShite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Okey bierz Veigara ja biore Mastera i zycze powodzenia i tak cie z kurwi na q>r. sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel9104 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Veigar to jedna z lepszych postaci na mida jak dla mnie. Wiele razy widziałem jak ogarnięci gracze na nim rozwalali na jedna serie. Mi się spdobał i też go kupiłem, 2 dzeń i już wiele razy przeciwnicy padali po moim e w q. A jak dam ulta to już wiadomo co sie z przeciwnikiem stanie Przyznam że veigara łatwo skontrować bo to papier itp. ale jeżeli przeciwnik cie nie rozwali do czasu aż go zestunujesz e to już po nim. Dodatkowo champ bardzo przydatny w tf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
destroyer09 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 bierzesz kha na mida i po twoim veigarku, veigar to shit i usseles jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odchudzanie7 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Ludzie, odkopujecie temat sprzed 2 lat -_- A co do Veigara, nigdy nie miałem nim złych stat. Farma znakomita, na midzie niszczyłem praktycznie każdego. E+Q+R i przeciwnika nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri_gag Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Bierzesz Ryze i Veigar może iść na topa bo może tam będzie miał jakieś szanse bo na midzie Ryze wyjdzie z 5:0 po fazie laningu ze zniszczonym turretem i nastackowaną łezką(a wiadomo co Ryze robi z nastackowaną łezką) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.