okrzemka Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam, piszę bo mam okazje kupić sobie nowszego i lepszego kompa od znajomego. Jak na razie jade z lapka, na którym ledwo dźwigam cs'a ;d Oto parametry tego komputerka: Procesor: Amd Phenom ? II X2 550 Processor 3.10 GHz Pamięć ram : 6,00 GB 64 bitowy system operacyjny Nvidia Geforce 9600 GT Stacja dysków : Samsung HD502HJ Ata Device Aktualne sterowniki SO: Windows7, pirat. Zasilacz jest jakiś z Samsunga, ale raczej pójdzie do wymiany. Jak i możliwe, że większość. Pisze tu, bo chce tylko kompa pod COD'a Black Ops, Cs'a, COD'a MD2 no i jakieś tam gierki. I napewno nie chce pod te nowości kompa, chociaż może i bym zagrał. No, komputerek jak widać jest składany. Napewno znajdzie się ktoś kto skrytykuje, ale ja chce tylko oceny czy warto kupić za 1.000zł Left 4 Dead PLAYER [X] Counter Strike (1.6/CZ/S) PLAYER [X] Tibia PLAYER [X] 100% Hacków/Botów Mój Regulamin: 1.Pisz proszę poprawną polszczyzną 2.Nie pisz do mnie skrótami typu [sB,BD,CB,TB], to strasznie mnie irytuje 3.Naucz się kropek i przecinków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaaze Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak za 1 tys złoty to opłaca się ale dysk samsunga ci nie polecam bo ma częste awarje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiNeTaLeS Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Procesor: AMD Athlon II X3 455 /3.3GHz, 1.5MB, 95W, BOX, AM3/ 299 zł Płyta główna: Gigabyte GA-880GMA-USB3 Rev.3.1 /AMD 880G, DDR3, AM3+/ 345 zł Pamięć RAM: GoodRam 2GB 1600MHz CL9 Play 69 zł Nagrywarka DVD: LG GH22NS70 SATA (black) 90 zł Zasilacz: Tacens RADIX IV 450W 139 zł Lepiej taki za 1k z Źródło: Podpięte tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okrzemka Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 tak, widziałem. Ale z tego co tam pisze, to jednak kompa za 1,5 tysiąca kupie :P co do dysku to wiem. Okej, dzięki Left 4 Dead PLAYER [X] Counter Strike (1.6/CZ/S) PLAYER [X] Tibia PLAYER [X] 100% Hacków/Botów Mój Regulamin: 1.Pisz proszę poprawną polszczyzną 2.Nie pisz do mnie skrótami typu [sB,BD,CB,TB], to strasznie mnie irytuje 3.Naucz się kropek i przecinków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.