Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Darkorbit

MrCzemuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwus

:)

Chciałbym się dowiedzieć jaki jest najmniej zatłoczony serwer w Darkorbit

:) Oczywiście nie musi być polski :) Jeszcze jedna sprawa :D Dałoby się spolszczyć np. turecki serwer ?

I mam jeszcze drugie pytanie gdzie i jak najlepiej kupić serwer VPS pod bota. Taki najtańszy żeby udźwignął ze 2-3 konta i jak to zrobić ?

:D

Dzięki

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

ja bym wybral mx1 nowy serwer albo anglie 1/2 :)

najlepiej vps to na exone.pl jest chyba po 19 zl (linux) potem vps albo dedyk za 39 (windows) a instrukcje zakupu tam masz :)

Opublikowano

Hm, jeśli chcesz pod takimi względami się kierować, to mało osób jest na Hiszpania 4.

O ile jakiś inny nie wyszedł to może jest to najświeższy serwer. :D

Down.

Pomyłka Hiszpania 4 :D

Opublikowano

a na hiszpani 3 nie jest mniej ? :D Tam mają dużo botów ? Bo ja chcę sobie pobocic i to nieźle na PBdobocie :D

Edit. Kto byłby chętny pograć na Wielkiej Brytanii 2 ?

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

a na hiszpani 3 nie jest mniej ? :D Tam mają dużo botów ? Bo ja chcę sobie pobocic i to nieźle na PBdobocie :D

Edit. Kto byłby chętny pograć na Wielkiej Brytanii 2 ?

Pograć w jakim sensie? Bo jeśli chodzi o wspólne latanie to moje konto golec z 2 lf3 się nie nadaje :)

Opublikowano

niemiecki 7 , 12lvl i masz majora

Lol co to ma lvl do znaczenia. Powiem tyle , mx1 16 lvl FE venom PET 7lvl po becie , ok 120k rangi i Szeregowy pułkownik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...