Mical Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Siema. ! Potrzebuje waszej pomocy przy wyborze PC'ta do gier. Podam wam kilka i możecie oceniać , który najlepszy i czy pójdą na nim nowsze gry. Do gier , a mianowicie: - Battlefield 3 - Far cry 2 - Jakieś nowsze GTA - Saints row the third - Crysis 2 - I takie tam. A teraz zapraszam do wyboru: NR1 NR2 NR3 NR4 Oceny pisać w komentarzach PS: Wiem , że jest taki temat o wyborze PC, ale ja o procesorach trochę słyszałem trochę wiem. Trochę mnie irytuje wybór PC'ta z procesorem. : ) POZDRAWIAM. Zostaw lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiNeTaLeS Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Każdy komp ma syfiastą grafę.Po co ci Phenom x6? GT520 nie odpali ci BF3 nawet na super-ultra minimum. Dozbieraj jeszcze 1500 zł (do kompa za 3k), a wtedy gry stoją ci otworem. Buldożer za 600 zł do grafy za 200? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheatek Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Złom, złom, złom i szrot. http://www.mpcforum.pl/topic/430571-infokomputery-z-allegro/ Jeśli chcesz wydać prawie 2k i potem kupować co rusz podzespoły to GJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mical Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Syfiastą grafe? 2GB to syf? EDIT: taka lepsza? Karta Graficzna NVidia GeForce GTX 550 Ti 1024MB GDDR5 (192bit) DirectX 11 , OpenGl 4.1, Shader Model 5.0, HDMI 1.4a Zostaw lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheatek Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Tak syf.Karty graficznej nie ocenia się patrząc na pamięć.Nie jedna 512mb pociśnie tą twoją 2gb.GTX 550 TI nie jest taki zły.Ale: W tych kompach procesory nie sa za wspaniałe to raz Dwa to że obudowy i zasilacze TO TRAGEDIA.Zero wydajności, tylko czas oczekiwania na dymek z zasilacza Trzy to płyta główna i ram, na tych płytach nic więcej nie zrobisz, zero możliwosci rozbudowy i oc.Ram no name jakiś syf Dyski twarde też nie wiadomego pochodzenia.J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunus999 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 <hahahahaha> od kiedy to ilość pamięci jest wyznacznikiem czy karta jest dobra? Moge Ci znaleźć karte za 200złoty która będzie miała 1.5gb, i karte za 1000 złoty która będzie miała 768mb i będzie lepsza i tak.. Nie znasz to się nie odzywaj. Jak chcesz ruszyć BF3 na ultra to polecam Radeona HD6950 od Asusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mical Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja tylko proszę o pomoc w wyborze, a wy jak jakieś dzieci krytykujecie i nie wiadomo co jeszcze. Prosze o zamknięcie , gdyż nie można liczyć na pomoc , tylko na krytykę Zostaw lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiNeTaLeS Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 "krytykujące dzieci"? Widać, że nie chcesz pomocy. ŻADEN Z ZESTAWÓW NIE NADAJE SIĘ DO GIER. CAPISHI??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheatek Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja tylko proszę o pomoc w wyborze, a wy jak jakieś dzieci krytykujecie i nie wiadomo co jeszcze.To że się nie nadaje do gier to jedno, to ze sie spali po miesiacu to drugie a trzecie to, to że będziesz miał z tym same problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.