Marcus175 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam wszystkich.Po długim graniu w Metin 2 PL i osiągnięcie wszystkich poziomów zauważyłem że się podczas gry nudzę.Usłyszałem niedawno że World of Warcroft jest fajny ale niestety nie wiem jaki serwer jest dla mnie wystarczający.Więc pisze do was z prośbom abyście mi ukazali jaki serwer mi wystarczy, poszukuje serwera polskiego ,z szybkim dropem&expieniem i może być też do pvp ale najbardziej mi chodzi o łatwe wbijanie poziomów (lvli) prosze pisac do mnie na gg (28896874) lub na mpc forum. <POZDRAWIAM ARTUR> A i na dodatek chce aby ten serwer był bezpłatny całościowo Odnośnik do komentarza
nerv234 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jeśli grałeś w to coś co próbujesz nazywać "grą" to każdy serwer polski będzie dobry dla ciebie bo w wowie ogólnie jest koncepcja dobijasz max lvl i dopiero gra się zaczyna tak naprawdę a nie że max lvl to po 2-3 latach tak jak w tym czymś w co grałeś. Odnośnik do komentarza
Marcus175 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 no tak ale mi chodzi już jakiś serwer uproszczony do WoWa i aby długo istniał jeszcze Odnośnik do komentarza
mario12pl Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 takim serwerm bedzie wowbeez dziala na 4.2.0 i nawet dobrze sie gra czesto ktos organiuzuje raidy taki serwer PvE a do PvP to catawow instant mysle ze pomoglem Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
McLeoks Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja ci polecam http://jargam.es/ Sam tam zaczynalem niedawno i dalej tam gram ;D Odnośnik do komentarza
nerv234 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Serwer bardzo! uproszczony, itemki za dotacje itd... masz racje pchaj ciemną masę na jg. Odnośnik do komentarza
Nasgoth Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 ja mam 4.0.6 a pobiera mi sie 4.2.2 (10 gb ;xxx) to mogę grać na serwach wotlka jak serwer ma launchera swojego ? Odnośnik do komentarza
Czerew Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nie możesz grać na mniejszych patchach mając większy i odwrotnie. Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno. Odnośnik do komentarza
mario12pl Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 jak masz juz cata to graj na tych serwerach co podalem Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Nasgoth Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 ja narazie mam 4.0.6 jeszcze 7.7 GB do 4.2.2 więc szukam póki co 4.0.6 bo parę dni nie moge na noc zostawić Odnośnik do komentarza
Menddor Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Grając na prywatnych serwerach, na dodatku Cataclysm, nie ważna jest wersja gry. I tak musisz pobrać launcher danego prywatnego serwera, by na nim zagrać. @Down: Tak. Wpisz w google: ice-wow raty x1,5 Odnośnik do komentarza
McLeoks Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Grając na prywatnych serwerach, na dodatku Cataclysm, nie ważna jest wersja gry. I tak musisz pobrać launcher danego prywatnego serwera, by na nim zagrać. A znasz moze jakis serwer gdzie jest rate podobne do globala i male lagi ? Odnośnik do komentarza
Edage Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 lepiej pograj sobie na jakims servie o malych ratach typu x2,x3 bo tak zanim dobijesz max lvl to "bedziesz wiedzial z czym to sie je" jak nabijesz max lvl na takim servie low rate to spokojnie bedziesz wiedzial o co chodzi z gra pvp i pve jak cata to nie wiem ale TBC to HG a WOTLK to Molten Odnośnik do komentarza
Frixon Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Siema, napisze tu bo nie chce zaśmiecać forum. Jaki byłby dobry dla takiego co dopiero będzie zaczynał i ile gra waży po wszystkich patchach??I serw musi być 100% darmo bo nie chce mi się na globala kasy marnować //nie podajemy reflinków Odnośnik do komentarza
Czerew Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/491334-mega-tutorial-wow-jak-zaczac-download-podstawy/ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.