Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pisze do mnie firma metin2

Luq4327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wystawiłem na allegro postac metin2 i na koncu napisalem ze jest wlasnoscia firmy gamefogry4d i tak da;lej wiecie o co chodzi i napisli do mnie na gg ze grozi mi odpowiedzialnosc karna i kazali mi napisac imie nazwisko nick z allegro id konta id i haslo do konta mail. a jak sie spytalem z kad mam pewnosc ze to nie podszywka firmy metina to napisal ze w ciagu 12h przyjdzie na allegro zawiadomienie pozniej na adres domowy z allegro co mam robic wyslac ten formulaż bo grozi mi odpowiedzialonosc karna lub grzywna ale nie wiem czy to nie podszywka pomocy.(napisali na gg a nie na mail a w allegro podalem gg )

xxx

Opublikowano

a ja już zakończyłm aukcje na allegro :/ czyli jak wystawiam aukcje na allegro i napsize na koncu konto jest wlasnoscia fimy gamefoge4d i nia pozostaje ja sprzedaje jedynie czas jaki poswicilem na jej zrobienie. to nic mi nie grozi moge wystawiac beez obaw tak ?

xxx

Opublikowano

Nikomu nie podawaj passów! To jest tylko sposób na zgarnięcie konta.

I pamiętaj że jak ktoś prosi o passy to jest to podszywka.

Na luzie możesz wystawiać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...