Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie O Ute

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pyt. zawsze sie zastanawiłem jak zrobić tak zeby w UTE ostatnie potworki z mefa przełaziły na Ciebie .

Zawsze jak robiliśmy z kumplem UTE zawsze zastanawiłem sie jaka jest ta procedura na kogo sie zawiesi mef z moobami .

Jak kolega tłumaczy ale nie zrozumiałem go bo mówi że jak ostatnia osoba włazi to ja równocześnie musze wyjść z tą osobą ale gdy to robiłem nie wyłaziło .

Mój post odnosi sie do tego żeby mi ktoś wytłumaczył bardziej albo w inny sposób powiedzieć jak to zrobic

Z góry ths 5 za odp.

Opublikowano

Targetem czyli celem mobów bedzie zawsze osoba ktora wejdzie OSTATNIA na Ut (On musi wejsc do gry OSTATNI, ty juz nie musisz z tej gry wychodzic). Zawsze ostatni wchodzi jakis silny hammer.

Opublikowano
Targetem czyli celem mobów bedzie zawsze osoba ktora wejdzie OSTATNIA na Ut (On musi wejsc do gry OSTATNI, ty juz nie musisz z tej gry wychodzic). Zawsze ostatni wchodzi jakis silny hammer.

Silny hammer hmm chodzi ci hamka Full fcr czy full dmg ? ja preferuje full dmg bo takim Ute sie łatwo robi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...