Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban, za korzystanie z kamermoda mimo zablowania HS.

czaja1695

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Zablkowalem HS tak jak w instrukcji, odpalilem kamermoda z WH pogralem godzine i dostalem bana na zawsze. Proszę o rozwiązanie mojego problemu bo chce grać na s26! Co mogłem zrobić źle? Może HS nie działa prawidłowo? Z góry dziękuje

Opublikowano

Na nowym serwerze GM napewno pilnował porządku bo jest to wiadome,że ludzie nie będą siedzieć 24/7 ,aby wbić lvl , dlatego stawiają boty.

Więc albo dostał cynk ,albo po prostu złapał cię na gorącym uczynku.

Napisz ticketa, może coś pomoże.

Opublikowano

Eh... dać wam coś to i tak wywalicie...

Graj na hakach nikt ci nie zabroni , ale z głową i umiarem.. jeżeli widzisz jakiegoś gracza który stoi a moby padają to ciężko się skumać że masz Wh ?

Cyk ss i ban...

Heniek.

Opublikowano

Hmm zawsze było ze za kamermoda maszyna cię banowała na miesiąc ;>

Hs nie daje ci 100% gwarancji ze nie dostaniesz bana jeżeli na nowym serwerze to się nie dziw w pierwsze dni zawsze ostro pilnują. Może ktoś cię podkablował.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

No ok , pomogliście mi , ale kurde najgorsze jest to że straciłem moją surke WP :(. PRO EQ. YY+9 fms 46sr+9. Ale moja przygoda z Metkiem jeszcze sie nie skonczyla xD.

Opublikowano

OMG chłopie no lajf -.- nie no lajf tak bez przerwy bo ci sie to nudzi ?(czy nie) mi by sie juz znudziło jakby stracił takiego fms'a

bo to dużo grania o takiego fms chyba ze fishbot to soryyyyy xD

Opublikowano

ja ktoś nie umie grać na hackach dyskretnie to wiadomo że dostanie bana

to wiadomo ja gram na exphakach od miesiąca i zero banów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...