Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Newbie ...

ImmortalS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jestem tu 1 raz i chciał bym ogarnąć o co w tym chodzi jakie są klasy lvl itp prosił bym o spolszczenie.

Np słyszałem że są jakieś chempiony itp własnie mi trochę o tej grze wytłumaczcie :)

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Gość Menesterowy
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/486651-league-of-legends-faq/

FAQ :)

Opublikowano

W każdej grze możesz wbić max 18lvl. Masz w sklepie itemki i kupujesz je za golda(dostajesz za zabicie championa,stworka,rozwalenie wieży i sam cały czas ci przypływa ale w małych ilościach). Champion to jest bohater którym się obsługujesz. Głównym celem gry jest rozwalić wieże,inhibitory i nexusa. Nexus to takie "serce" które jak rozwalisz to gra wygrana.Po każdej grze dostajesz PZ-Punkty Zasług za które kupujesz championów i runy oraz dostajesz expa. W każdej grze wbijasz lvle od nowa ale za ten exp idą ci lvle Konta .od 30lvla konta(max) możesz grać w gry rankingowe. Są 2 tryby gry: Dominion i Standardowy. Na dominion grałem tylko 2 razy więc nie powiem o co tam chodzi a standardowy to to co niżej :) Co 22h masz taki bonus Pierwsza wygrana dnia i dostajesz więcej PZ i Expa. Jak bedziesz coś jeszcze chciał to pisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...