Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BF3 pytanie

ptysiekkkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie, sprzedałem ostatnio Xbox aby kupić części do pc bo chciałbym sobie pograć w nowsze gry itp w bf3 np. lecz nie jestem pewien czy pójdzie na sprzęcie który chce kupić,

ASUS M5A78L LE Socket AM3+

AMD PHENOM II X6 1100T AM3 3.3ghz

ATI radeon HD 5670

NEW Kingston HyperX KHX1600C9D3K4/16GX RAM Module - 16 GB (4 x 4 GB) - DDR3 SDRA

nie obawiam się o procek i ram tylko chodzi mi o kartę graficzna bo jest dość słaba :( jak na taka grę

Daj Plusa :P +

Opublikowano

ATI radeon HD 5670 styknie lecz polecam Ati Radeon 5770 "Gigabyte" 1gb GDDR5 dx 11 ja ją mam i nie mam z nią problemów gram na bardzo wysokich bo na ultra to samo a nie chce mi się jej grzać :) Lecz na ultra też git chodzi i grafa kosztuje 500zl :) ( chyba ) może 400 poszukaj jak coś mogę dać link. A ramu myślę ze 16gb za dużo :) Lepiej 4-8Gb i do grafy dołozyć :)

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

Na bardzo wysokich lajtem ;) Ale co do ramu twoja płyta co napisałeś pociągnie max 16gb ramu i ja bym kupil 4-8 lub 12 :) I nie obciążał płyty :) Ale jak kto woli .

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

Człowieku, na co Ci 16 GB? nawet nie odczujesz różnicy między 4 a 16 GB. Jak już Ci tak zależy na tych ramach, to kup sobie 8 GB i zaoszczędzisz jakieś 200-300zł.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

ram ja lubię dużo, a grafe na święta kupie chodziło mi tylko o teraz czy da się grac, dzięki za odpowiedz

Z tego co widzę to odpowiedź została udzielona, jak coś to pisz na pw, otworzę temat.

Polecam kupić max 8gb, więcej nie potrzeba

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...