*Tabciogaraj* Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Dodałem grę Combat Arms EU na platformę Steam, dokładniej skrót, włączyłem przez Steam i wywaliło taki błąd Fail to update protection modules - ErrorCode [0x3000FFFF] - Usunąłem grę ze Steam i odpaliłem normalnie, dalej to samo. - - Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz! Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Jeśli masz instalkę to spróbuj przeinstalować grę może pomoże. A jak nie to masz mój pliczek engine http://www.speedyshare.com/file/XKgDJ/Engine.exe http://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=af923b9dbf73d90d36069d6b599f5e4d-1322224223 Odnośnik do komentarza
Missbułgaria Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 :0x3000FFFF kod błędu występuje, gdy HackShield nie jest w stanie się uruchomić, ponieważ jeden z najważniejszych plików HackShield jest uszkodzony. Może być konieczna ponowna instalacja HackShield, Odwiesiłem sie sam to kiedys miałem Rada:zainstaluj ponownie hackshielda/wyłacz anty wirusa Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
*Tabciogaraj* Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Hmmm. A jak przeinstalować HS? Bo szukam w Google, ale nic nie ma... - - Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz! Odnośnik do komentarza
Missbułgaria Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Pobierz folder HShield Przejdź do katalogu instalacji gry, znajdź "HShield" folder i usunąć go Wyciąg nowo pobrany folder HShield i umieśc go na miejscu starego folderu Uruchom grę @Reinstal pomógł ^.- No nie mogłem go wymienić bo Piecu mnie uprzedził Jeżeli można zamknąc temat pisz to ułatwisz prace moderatorom Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
*Tabciogaraj* Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Kurcze, a muszę instalować grę od nowa? @EDIT Zobaczę co jest grane... Pobieram plik od PiecaPL @EDIT2 Dzięki PiecuPL wielkie! Gra działa! - - Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz! Odnośnik do komentarza
ja ty oni i wy Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 sluchajcie rozwiazanie jest bardzo proste!!! jesli wyskakuje taki blad to znaczy ze nie ma polaczenia z internet eksploler !! wystarczy ze wlaczysz internet exploler i jesli cos ci tam wyskoczy kliknij polacz i sprubuj wpisac cos w google jesli jest internet i wszystko sie otwiera to juz jest wsystko zalatwione potem zamknij internet eksploler i juz grasz w combata rozwiazanie bylo za latwe zeby na nie wpasc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.