Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Kubeko screenshoot

Cigarette ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20000 killi w jeden dzień? LOL...

Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

Opublikowano

@2xup Nie tyle by ryzykował, co przypuszczam, że moderatorzy mają jakieś blokady na hacki.

Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

Opublikowano

Idioci.

To jest błąd WarRock-Stats. Ostatnio @mrwatte miał problemy z serwerami i zamiast rozłożyć liczbę K/D na wszystkie dni, zsumowało i wyświetliło.

@2xup Nie tyle by ryzykował, co przypuszczam, że moderatorzy mają jakieś blokady na hacki.

Ty sam masz blokadę, na mózg.

Opublikowano

@up Ja tylko wyrażam swoje zdanie, a po 2 napisałem przypuszczam więc ogarnij dzieciaku bo ja ci nic nie zrobiłem, a zachowujesz się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy.

Opublikowano

@up Ja tylko wyrażam swoje zdanie, a po 2 napisałem przypuszczam więc ogarnij dzieciaku bo ja ci nic nie zrobiłem, a zachowujesz się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy.

Nie trzeba wiele żeby stwierdzić iż Kubeko jest moderatorem, lecz tylko na forum - w grze nie jest on w żadnym stopniu "wyższy" od pozostałych graczy. Nie, nie pozjadałem wszystkich rozumów a Twoje dywagacje na temat wieku możesz zostawić dla siebie, bo tak na prawdę to nic o mnie nie wiesz. (:

Opublikowano

@up Wystarczy mi tyle, że zachowujesz się jak dziecko, tyle ode mnie.

Opublikowano

No i kto tu KURWA hackuje Gracze czy Admini :D ?

Zbieram mpclubie.png

WarRock IS THE BEST GAME EVER !!!!

Zostałem Obrażony mam warna Podcinam sobie żyły

Opublikowano

Kolejnych dwóch niedorobionych się wypowiedziało. To jest błąd WarRock-Stats - ponieważ Kub zmieniał nick na Kubeko i przeniosło mu wszystkie kille!

Opublikowano

@up Może byś trochę słownictwo ogarnął co? Oni Ci nic nie zrobili i już ich wyzywasz... Ty jesteś niedorobiony nie oni. Sam to udowadniasz swoim zachowaniem -.-

Jestem jak Marihuana - uśmiejesz się ze mną do łez ...

Jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ...

Jestem jak speed - nie dam Ci zasnąć do rana ...

Jestem jak heroina - gdy mnie spróbujesz będziesz chciał więcej ...

Jestem jak morfina - szybkim środkiem znieczulającym ...

Jestem jak toulen - zjadam parę Twoich wyrazów ...

Opublikowano

Nie trzeba wiele żeby stwierdzić iż Kubeko jest moderatorem, lecz tylko na forum - w grze nie jest on w żadnym stopniu "wyższy" od pozostałych graczy. Nie, nie pozjadałem wszystkich rozumów a Twoje dywagacje na temat wieku możesz zostawić dla siebie, bo tak na prawdę to nic o mnie nie wiesz. (:

i tu sie mylisz kolego...

pisalem z Kubeko i na forum tez czytalem ,ze Kubeko za prace na forum co jakis czas dostaje g1 i premki.

jak chcesz o sb poszukaj jest tam taki temat(glowne forum)

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

i tu sie mylisz kolego...

pisalem z Kubeko i na forum tez czytalem ,ze Kubeko za prace na forum co jakis czas dostaje g1 i premki.

jak chcesz o sb poszukaj jest tam taki temat(glowne forum)

Poza tym, że dostaje premki i G1 to jeszcze ma zniżki na fajne itemki.

Opublikowano

Zauważcie, że skok z 81 na 83 lvl, więc to nie mógł być hack :) Nawet na hacku nie wbiłby 20k killi na dzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...