SzymonWis Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 TheBestMC Sieci: TheBestMC-1 TheBestMC-2 TheBestMC-3 Mogę dorobić więcej. Hasło: 12345 (do każdej sieci jest takie zamo hasło) IP serwera: 5.146.4.134 Na serwerze jest 50 wolnych działek. Serwer jest nowy. Wersja: 1.0.0 Administracja: Simi11 MateuszWis Godziny otwarcia: Poniedziałek: różnie Wtorek: różnie Środa: różnie Czwartek: różnie Piątek: różnie Sobota: różnie Niedziela: różnie Moje poradniki: Jak dodawać rożne znaki do tekstu (np. ◄♥♫☺☼♂♀™®©« ) Jak zrobic efektowną tapetę w Photoshop Jak zmienic kolor oka, skory, wlosow itp w Photoshop Odnośnik do komentarza
SzymonWis Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 @ref Moje poradniki: Jak dodawać rożne znaki do tekstu (np. ◄♥♫☺☼♂♀™®©« ) Jak zrobic efektowną tapetę w Photoshop Jak zmienic kolor oka, skory, wlosow itp w Photoshop Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.