Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] PBDO BOT alieny

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ma ktoś jakiegos taska na alieny? sam nie umiem zrobić próbowałem, ale nie potrafie może mi ktoś coś dać najlepiej na krychy

Opublikowano

@ up skan.

@ topic

HuntNpcsList.AddRange(new string[] { "-=[ Kristallon ]=-", "-=[ Kristallin ]=-", "..::{ Boss Kristallin }::.." });
AvoidNpcsList.AddRange(new string[] { "-=[ Cubikon ]=-" "..::{ Boss Kristallon }::.." });

Wrzuć to w dowolnym tasku. Jeśli nie masz w ogóle żadnego, to mogę dać gotowego, powiedz mi jak go ustawić :) (pet, rakietki, etc.)

Opublikowano

@ up skan.

@ topic

HuntNpcsList.AddRange(new string[] { "-=[ Kristallon ]=-", "-=[ Kristallin ]=-", "..::{ Boss Kristallin }::.." });
AvoidNpcsList.AddRange(new string[] { "-=[ Cubikon ]=-" "..::{ Boss Kristallon }::.." });

Wrzuć to w dowolnym tasku. Jeśli nie masz w ogóle żadnego, to mogę dać gotowego, powiedz mi jak go ustawić :) (pet, rakietki, etc.)

Jak nie chce niech nie pobiera. Task jest czysty. Jeżeli dodasz to do taska co napisałeś, to on Ci będzie bił te alieny, a nie orbitował. Zarówno tak samo moge zrobic w TaskGeneratorze.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

@ up To było JEŚLI ma taska już jakiegoś, to tam wklei i tu się chyba zgodzisz, że będzie działać prawda? :> Na skan masz nie dużo już czasu, zaraz będzie wymoderowany i % polecą :)

A co do tematu, jeśli pobrałeś pbdobota to masz jakieś taski. wklej to tam i sprawdź sobie inne ustawienia - jeśli znasz angielski to żaden problem (pobierz notepad++)

Opublikowano
@ up skan. @ topic
 HuntNpcsList.AddRange(new string[] { "-=[ Kristallon ]=-", "-=[ Kristallin ]=-", "..::{ Boss Kristallin }::.." }); AvoidNpcsList.AddRange(new string[] { "-=[ Cubikon ]=-" "..::{ Boss Kristallon }::.." }); 

Powiedz mi teraz jak w pliku .cs może być wir ? <3 aa no w sumie to .zip ale no tak czy siak ^^

btw. podrzucam skana :x : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=882942d7f446beedc7240f286e1880d349ef9ed9e01019bf55d84ebfc92cd596-1322254494

Opublikowano

@ up To było JEŚLI ma taska już jakiegoś, to tam wklei i tu się chyba zgodzisz, że będzie działać prawda? :> Na skan masz nie dużo już czasu, zaraz będzie wymoderowany i % polecą :)

A co do tematu, jeśli pobrałeś pbdobota to masz jakieś taski. wklej to tam i sprawdź sobie inne ustawienia - jeśli znasz angielski to żaden problem (pobierz notepad++)

Co prawda to prawda :)

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Opublikowano

Powiedz mi teraz jak w pliku .cs może być wir ? <3 aa no w sumie to .zip ale no tak czy siak ^^

btw. podrzucam skana :x : http://www.virustota...d596-1322254494

Powiedz mi skąd mamy wiedzieć czy tam są pliki .cs jak wrzucił archiwum ...

Co prawda to prawda :)

Spam... Wrzuć skan do swojego posta.

Taski łatwo możesz stworzyć taskcreatorem. I będzie miał takie funkcje jakie będziesz chciał, a nie takie jakie chciała osoba która Ci je dała.

Opublikowano

Spam... Wrzuć skan do swojego posta.

Taski łatwo możesz stworzyć taskcreatorem. I będzie miał takie funkcje jakie będziesz chciał, a nie takie jakie chciała osoba która Ci je dała.

Ile razy mam powtarzac, że jak zrobisz TASKGENERATOREM to nie będzie ci dobrze bocił, bo obrażenia będziesz otrzymywał większe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...