Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wychowanie Fizyczne

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zglos sprawe do pedagoga/dyrektora bo takie cos jest niedopuszczalne, zwolnienie daje Ci to ze nie dostaniesz zlej oceny za brak stroju i cwiczen na lekcji.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Dwoch kumpli z klasy maja zwolnienie z WF-u takze na caly rok i zadnych takich porzadkow nie musza robic. Jesli chca cwiczyc moga to robic.

Czyli to zalezy tylko od nauczyciela tego przedmiotu.

Skieruj ta sprawe do pedagoga czy cos w tym stylu.

Opublikowano

To niezłą szkołę macie z tego co widzę.

Nie ma takiego prawa aby zmuszać Cię do zbierania papierków, możesz mu pomóc z własnej woli, on nie może Ci tego kazać. ;)

Opublikowano

Ale masz szkołę... mój kumpel ma zwolnienie całkowite i robi co chce.. Jak chce to nawet na lekcję nie przychodzi.. Nie wiem, może w technikum jest inaczej ;D

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

@UP Weź się nie wypowiadaj i ty byłeś moderatorem? Nie rozumiesz, że nawet bym chciał ale nie mogę? Nie każdy się rodzi super... Widzę, że Ciebie to nie obchodzi, a jak widzisz np. inwalidę to się z niego naśmiewasz prawda?

obraz24.png

Opublikowano

jak dla mnie to biedne dziecko co nie może chodzić na WF , w moich czasach aż sie garneli do tego by tylko było więcej godzin i nie opuszczać

jeśli masz powody do zwolnienia to się staraj , należa się z powodów zdrowotnych . jeśli powodem sa pierdolone głupoty to ... sobie odpuść, sam będąc odpowiedzialny za takiego dzieciaka nie podpisał bym czegokolwiek , zwolnienie upoważnia cie od uczestnictwa w zajęciach ale nie upoważnia cię od bycia na tych zajęciach , bo co ty niby masz w tym czasie robić jak są zajęcia ?

nauczyciel nie może cię puścić z zajęć, cały czas musisz być obecny, zadne zwolnienie nie zwalnia z OBECNOŚCI na zajęciach i jak przystało na gówniarza w szkole musisz wypełniać polecenia nauczyciela albo zmień szkołę jak ci sie nie podoba i przestań się żalić i płakać.

biedne dziecko nie może ćwiczyć ale musi robić to co każą jemu nauczyciele, żałosne poskarż sie mamie pogłaszcze cię po głowie...

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Gość malutki688
Opublikowano

ciesz sie ze cie wykorzustuje do sprzatania a nie sexualnie

Opublikowano

kto wie, może tego chciał a tu tylko kazali mu TYLKO sprzątać ? ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@robem Myślisz, że nie chciałbym ćwiczyć cioto, parę lat temu też zawsze czekałem na WF, jak mogłem ćwiczyć bo to nie jest przedmiot tylko rozrywka. Wyraźnie pisałem, że mogę chodzić na zajęcia ale nie będę jebanych śmieci zbierać jak byś nie potrafił czytać. Już może lepiej niech ktoś zamknie ten temat żeby więcej takich zjebów jak robem już się nie wypowiadało

obraz24.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...