Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] X ray 1.0.0

Szukam.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem xray 1.0.0 Ale po angielsku tłumaczenie i wgl,a angielskiego dobrze nie znam i nie umiem zainstalować,

Prosiłbym o pliki do xray i o wytłumaczenie,najlepiej w pkt. ( może być z screenami ) krok po kroku,po naprawdę nie umiem :D

Bym był bardzo wdzięczny.

Opublikowano

A więc tak :) . Jak masz tego x-raya to wchodzisz w Start -> Uruchom -> wpisujesz '%appdata' (bez ') -> folder .minecraft -> bin -> minecraft.jar . I tu otwierasz za pomocą WinRar'a lub innego programu tego typu . Usuwasz cały folder META-INF i wklejasz swojego x-raya . A i jeszcze jedno :) Do działania X-RAYA potrzeba ModLoadera . Znajdziesz go tutaj :)

DL:

dl.dropbox.com/u/20629262/Latest/ModLoader.zip

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/05e97510a6bba7f053cda82b3613983dff3d680d/d5662031d4947a3a51d2725184698043d4f0325b

@DOWN

Dajesz go do tego samego folderu gdzie x-raya .

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

No właśnie,miałem zrobione jak powiedziałeś,ale nie miałem Mod Loadera to dlatego że go nie miałem miałem czarny ekran w minecrafcie ?

EDIT :

Co mam zrobić z tym Mod Loaderem gdzie go dać itp. :D

Opublikowano

Robie wszystko okej,usuwam to przeciagam Mod Loader potem xraya i nic . Nie chce mi się minecraf włączyć.

EDIT:

Gdy już mi się pokazuje Mojang to nagle coś Mod Loader i zamyka mi się minecraft.

helpxd.png

O co chodzi? Proszę o pomoc,na pewno będzie "Lubię to " !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...