Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Chams beta.

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawię prosty hack o skromnej nazwie Chams Beta - Jest to czysty .dll który ma tylko jedna opcje : wallhack

10386d1321892580-mw3-89ugb.png

Instrukcja:

-Sciągasz injectora (polecam Winject)

-Wypakowujesz & instalujesz inejctora

-Ściągasz Hack

-Włączasz gre

-Uruchamiasz winject

-Wstrzykujesz Hack (.dll)

Downoload:

http://www.multiupload.com/ZC8F9LALT0

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=eda8a2b8de6dbf50e030cf3799d4db93ffe7ffa75c5d114cc5d7372a5f84e249-1321999709

Dodatkowe Uwagi:

-hack jest w fazie Beta więc mogą się pojawić błędy(autorem hacka jest Methi)

Temat będzie aktualizowany!Jeżeli szukasz więcej hacków kliknij lubie to i wbij na mój profil ;)

Opublikowano

Proszę podaj źródło lub umieść notkę, że to Ty jesteś autorem.

Mi się wydaję, czy te postacie na WallHacku nie mają głów - jak dla mnie niszczy to grę, grafikę, etc.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Czy za to jest perm?

Raczej tak poniewaz jest to wallhack ktory ingeruje w pliki gry czego VAC nie lubi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak mogę być pewny że to nie jest KeyLogger? wkońcu ryzykuje utratą gry,banem oraz utraty steam

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

posłuchaj siebie , wh-Wallhack-czyli pokazuje ludzie za np:ściano , aimbot - sam strzela więc to jest wh - pokazuje ludzi za ściana

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ok wszystko dobrze robie tylko jak sie ma juz odpalic gra gdy to wstrzyklem to pisze steam must be the cos tam i jak mam to zrobic bo jak wylacze steama to wtedy brak odpowiedzi dodam ze gre mam nie na polski rynek i moge tylko odpalac z steama, a przez ikonke nie ; / pomoz mi jak mam to zrobic zeby mozna bylo. Bo ja to kumam.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Proszę podaj źródło lub umieść notkę, że to Ty jesteś autorem.

Mi się wydaję, czy te postacie na WallHacku nie mają głów - jak dla mnie niszczy to grę, grafikę, etc.

Słuchaj jak dla mnie gry nie kupuje sie na grafikę tylko na przyjemność.

ale dziala normalnie jak wh (czyli walisz przez sciany) czy tylko ludzi pokazuje?

Hack do walenia przez ściany nazywa się chyba AutoWall. Nie jestem pewien.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

na dzień dzisiejszy nie działa:(

Hack działa na najnowszej wersji. Wszystko ok, oprócz tego że czasami może nas nie połączyć do serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...