Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

p4w6i4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam kierownicę i naszła mnie chętka aby sobie na niej pojeździć.Grałem w euro track ale samo mi nie raz skręca w prawo a to wku... bo jedziesz prosto i j... w bandę... Dobra mniejsza oto .Jakie hard trucki polecacie ? Lub czy są może jakieś inne podobne gry na których się fajnie na kierownicy jeździ ? Proszę doradzić :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

W nfs grałem wcześniej i wszystko fajnie ale w chwilii obecnej nie mam go skąd wźiąść (nie piszę tutaj bo warez jest ).A nie wiem czy by polazł bo mój komp przez 2 lata to się zezłomił :P

A nie ma innych gier oprócz euro tracków,hard tracków i nfs ? Albo jak mówiłem jakiś fajny hard truck :P

Opublikowano

W Hard Truck Apocalips sb zagraj :P To bd dla cb mała odmiana.

Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

Opublikowano

W Hard Truck Apocalips sb zagraj :P To bd dla cb mała odmiana.

Co masz ma myśli odmiana ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...