Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim lepiej grać :)?

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje pytanie:

Kim bardziej się opłaca się grać więc przechodzimy do opisu :) :

Wojownik Body 75 lvl

Wir Miecza-M4

Trzystronne-6

Szarża-M7

Berserek-M3

Aura Miecza-M4

Nick:Ter***

Doś:3 Kulki

Eq:

Zatruty Miecz +3 sr 18

Boga +6

Deszczowe buty +5 (6 na sztylki)

2x Fasole

i reszte syfki na DT

Biolog:Zęby (4 oddane)

Poli:11

Przywołanie:8

Koń:Boj

Combo:2

Ranga:181

Wojownik Mental 73 lvl

Udzerzeniem Mieczem-1

Walnięcie-G2

Duchowe Uderzenie-M10

Tąpnięcie-M4

Silne Ciało-M6 (2 do M7)

Nick:Pati****

Doś:0 kulek

Eq:

2x Fms +9 (sr 6 drugi um 6)

Rib +9 um 14 kd woj powtórki +3

mnisia kd spedda +3

boga +8

2x KD

1x Krwisty

ebo +9

Kryształowa bransa 1,5hp +6

parta +4

magnet +6

butki na 34 +5 500 pz

i duperele na DT

Biolog:Konarki (4 oddane)

Poli:M3

Przywołanie:4

Koń:Militar

Combo:630

Proszę odp na jakim koncie zacząć grać ponieważ 1x konto mogę sprzedać i tą kasę (lub eq ) dać na to drugie konto ! :)

PS:Jeżeli to nie problem proszę o wycenę tych postaci :0 Mogę sprzedać gadu-gadu: 15772718

sygna.png

Opublikowano

Najlepiej sprzedaj te eq z tych 2 kont i kup jakieś porządne na bodego.. podrasuj skile i będziesz koxić :)

Sądzę to samo co kolega kupić eq pod grota buffka załatwić i jedziesz :)

kdq1pt.png

Opublikowano

Przełóż eq z mentala na bodego i graj bodym, chyba że lubisz zamułę mentalem :D

Ja bym sellnął oba eq + mentala i zrobiłbym eq do dropa na Bodego... idziemy sobie podropić na metkach KD i mamy eq na PvP, a body w PvP= masakra! <Ale dla przeciwników>

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Ja bym sellnął oba eq + mentala i zrobiłbym eq do dropa na Bodego... idziemy sobie podropić na metkach KD i mamy eq na PvP, a body w PvP= masakra! <Ale dla przeciwników>

body i pvp = kur** znowu padlem i nawet przeciwnika nie trafilem

860331433165800174608.png

Opublikowano

Body ma cienkie skille i wgl ... Mental jest o wiele lepiej rozbudowany ;)

No mentalem może się monotonnie expi ale mimo wszystko ... Body wymaga pro eq Mental nie ...

Opublikowano

Ja na twoim miejscu sprzedałbym eq z obu postaci, oraz mentala [postać], a za to kupił eq do DT dla bodego, po czym zrobiłbym z bodego dropka, a zacząłbym grać bmem... body 75 z dobrym eq [jak podrasujesz skille] będzie dobrym dropkiem, a BM kosi w pvp... Bodym bym sobie zarabiał na eq dla BM`a...

Jeżeli to Ci nie odpowiada, to sprzedaj bodego i eq z obu postaci, a zostaw mentala i kup eq do expa [najlepiej do dropienia..], zacznij bić metki w red lesie/ lesie / ognistej i zarób na jakieś lepsze eq, po czym rozwijaj skille i leć na grote:)

Opublikowano

No tak myśle i wsze odp są zrównoważone,proszę o więcej opini :)

PS:te konta są na osobnych światach ;p

sygna.png

Opublikowano

Wojownik mental, dlaczego?

- eq masz o wiele lepsze dla niego, niektóre rzeczy możesz posellać (np. fms)

- konarki u biologa już oddajesz, a na bodym dopiero zęby, przed dobrą rozgrywką tą postacią to jeszcze z 3 miechy przynajmniej oddawania (def jest bardzo ważny u bodiego, trzeba mieć go jak najwięcej)

- skille też niczego sobie, więc dasz radę expić spokojnie

- ogólnie mentalkiem bardzo przyjemnie się gra, ja miałam tylko dwóch bodych po 75lvlu, reszta same mentale, a więc szybkość ubijania mobków nie dorównuje mentalowi z dobrym eq, który bierze sobie spocik np. w v2 czy lesie, dobre jest też odbicie na ciosy i niewrażliwka.

- mental zamula, ale to nie znaczy, że jest słaby, z wysokim lv duchowego sieje postrach w okolicy

- nie wiem czemu wszyscy się upierają przy bodym, bo niby to on jest taki szybki i zwinny, i w ogóle, każdemu pasi inny styl rozrywki, mentalem praktycznie zawsze będziesz siedział na koniu i expił, na bodym już w atlantydzie to bardziej z buta się opłaca.

- bodym nie możesz sobie pozwolić na gorsze eq, bo będzie padał, mental zawsze jakoś sobie poradzi, no i na dt może sobie sam iść

Podsumowując Body - Zabawa, ręce pełne roboty, Mental - przyjemna rozgrywka dla kogoś, kto nie lubi się wysilać

tlofbnowe2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...