SϒS™ Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 czesc :P zrobilkby ktos takiego difa aby level bylo widac dopiero od 75 lv ? Więcej straci ten co to wszystko liczy... Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu.. Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę z D&G'em polować na łanie =) Odnośnik do komentarza
Tenma Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Nie da się takiego zrobic. Odnośnik do komentarza
Sunushi Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Prędzej żeby nie było wgl widać lvla chociaż i tak to graniczy z niemożliwym. Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem Sygnatura wykonana przez Isuribi aka Amelka. Odnośnik do komentarza
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Pewnie jakoś się da, tak samo jak się dało zrobić widoczność lvl obok rangi. Tylko, że lepiej idź z tym do YIMIR, a nie na to forum PS: Sunushi znów na mpc rlz! Odnośnik do komentarza
Ŧalse Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 usuniecie lv obok nicku jest mozliwe ale ustawienie go od jakiegos lv nie Odnośnik do komentarza
Sunushi Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 To ja poprosiłbym o tego na całkowite usunięcie Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem Sygnatura wykonana przez Isuribi aka Amelka. Odnośnik do komentarza
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 @up Proszę: http://www.mpcforum.pl/topic/364167-tut-usuniecie-lva-obok-rangi/ Odnośnik do komentarza
RuchPalikota Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Wystarczy w binarce poszukać tekstu "Lv %d" i wstawić spacje, chociaż według mnie jest to bez sensu. KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE Odnośnik do komentarza
SϒS™ Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Kurde ,trochę szkoda że tak się nie da , ale dało sie zrobic ze wg nie widać i widac wiec myslalem ze da się owo ze dopiero od 75 lv widac a w bince moze to idzie jakos ustawic ?? Więcej straci ten co to wszystko liczy... Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu.. Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę z D&G'em polować na łanie =) Odnośnik do komentarza
Sunushi Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Jeśli dorwiesz source to czemu nie Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem Sygnatura wykonana przez Isuribi aka Amelka. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.