Mr.Ziemniak Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Otóż, panie i panowie...Kolejny problem tylko że tym razem z LoLem. Kiedy włączam grę to normalnie pojawia mi się logo i patchowanie, ale jak wciskam "graj" to nic się nie dzieje. I o to chodzi bo mogę czekać nawet dwadzieścia minut a tu dalej nic się nie dzieje..Pomóżcie ? Proszę ? Uśmiechnij się ! Jutro możesz nie mieć zębów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bivike Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Otwórz menadżer zadań i zobacz czy Lol jest w procesach jeśli tak to kliknij wymuś zamknięcie i spróbuj uruchomić Lola. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonanPL Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Mam to samo. Musisz uruchomić jako administrator (PPM). Mi przynajmniej pomogło Jak coś to mam Windows 7. Wróciłem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.