Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mam pytanie ! Nie wiem kim grać palkiem czy knightem ! Jakie sa +dla palka a jakie dla knighta :)

JasiuPL218

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Palek - droższa postać, jeśli jesteś nowym graczem bez znajomości to nie polecam.

Na palka trzeba wydawać, np. na small stone'y, które są niezbędne do wyskillowania naszej postaci.

Jeśli jednak jest odwrotnie - to palek jest B) <cool>

Knight - najtem wychodzisz z rooka (najlepiej już z bronią, którą bić będziesz w przyszłości - czyli: Axe, Sword, Club) i po prostu expisz.

Na początku powinieneś podskillować ok. 35/30 skill'a (można wbić podczas expienia jak ktoś jest niecierpliwy ;))

Potem expisz, znowu trochę skilla itd.. Ale na pvp knight'a nie polecam (jeżeli chcesz oczywiście iść na pvp)

ogólnie zabawa też jest niezła :P

29369.png Left 4 Dead PLAYER [X]

5390.png Counter Strike (1.6/CZ/S) PLAYER [X]

23227.png Tibia PLAYER [X]

14119.gif 100% Hacków/Botów

blue-cookie-cookie-monsta-cookie-monster-cookies-front-army-Favim.com-58031.jpg

Mój Regulamin:

• 1.
    Pisz proszę poprawną polszczyzną

• 2.
    Nie pisz do mnie skrótami typu [sB,BD,CB,TB], to strasznie mnie irytuje

• 3.
    Naucz się kropek i przecinków!

Opublikowano

Jak będziesz brał się za dwie pozostałe profesje (Sorcerer i Driud) to wal na PW z wątpliwościami :P

Albo jak masz jeszcze jakieś pytania co do Kngit'a/Palk'a.

29369.png Left 4 Dead PLAYER [X]

5390.png Counter Strike (1.6/CZ/S) PLAYER [X]

23227.png Tibia PLAYER [X]

14119.gif 100% Hacków/Botów

blue-cookie-cookie-monsta-cookie-monster-cookies-front-army-Favim.com-58031.jpg

Mój Regulamin:

• 1.
    Pisz proszę poprawną polszczyzną

• 2.
    Nie pisz do mnie skrótami typu [sB,BD,CB,TB], to strasznie mnie irytuje

• 3.
    Naucz się kropek i przecinków!

Opublikowano

Ja podobnie jak up ;) Mam pacca, postmana i 55lvl knighta ustawiam bocika na mintwalin i po szybkim czasie pacc za cc ;) Albo bocisz w nocy na kase a w dzień wastujesz na dragach ręcznie lub nie ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kazda postać zaj***** tylko trzeba nauczyc sie grac i przyzwyczaic sie do niej i do ciezko lub łatwego expa na niej bo z kazda jest inaczej.

Knight-Dobra postać, Tania na start droga potem, Trudno wbic skile i mlvl, ładny zarobek tylko zalezy gdzie (polecam ghoule w carlin lub roty na skile w venore bo ładnie skile food i kasa), ona cud miód na bloka,

pallek - Dobra postać, tania i tez droga jak kina, łatwo o skile bo na pvp masz friendsa ed to spearami wbijasz 70-80 skile spearami xD, eq tanie i lekkie, mniej capa oczywiscie od kiny, fajne czary xD, ładne dmg z assasinek najgorszy start bo mi sie nie chciało expic, jak chcesz wiedziec gdzie expic to pisz,

druid i sorc -dobra postac, na pvp i questy i exp, tanie i drogie eq (drogie bo softy) i jak masz softy to musisz miec hajsu bo naprawa soft xD i fajnie sie expi kupujesz stelth ringa i idziesz na ds z softtami i w ciagu dnia wpadnie od 20 do 30 około , fajnie mlvl leci , i fajnie sie w ogóle wali z hmm i spelów i różdzek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...