Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jungla Lee sin

access

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy jungluje Lee Sinem, zawsze mam mniejszy level od junglera z drużyny przeciwnej... Z tego co czytałem to on jest w czołówce najszybszych junglerów, lecz gdy przeciwny jungler ma 6 level ja dopiero wbilem 5.

Zaczynam od:

Golemy > gank top jeżeli fioletowi, bot jeżel niebiescy > wraiths > wilczki > gank mid > gank top > wraiths > golemy > cofam się > buffy (niebieski oddany midzie).

Czemu mam taki mały lvl po zrobieniu takiej kombinacji?+

Opublikowano

Gdy jungluje Lee Sinem, zawsze mam mniejszy level od junglera z drużyny przeciwnej... Z tego co czytałem to on jest w czołówce najszybszych junglerów, lecz gdy przeciwny jungler ma 6 level ja dopiero wbilem 5.

Zaczynam od:

Golemy > gank top jeżeli fioletowi, bot jeżel niebiescy > wraiths > wilczki > gank mid > gank top > wraiths > golemy > cofam się > buffy (niebieski oddany midzie).

Czemu mam taki mały lvl po zrobieniu takiej kombinacji?+

Szczerze bardziej polecam WW, Shaco albo Udyra na jungle lepiej ogarniesz

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

up@ On nie prosił o doradzenie innego junglera....

Dlatego że przeciwnik może mieć runy, na doświadczenie. A może Ty masz źle rozlożone masterki..

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Powodzenia z ww, podczas gdy jungler z przeciwneku teamu wbije 6lvl Ty będziesz miał 3-4. Wolna jungla, nie polecam.

Udyr jest najlepszy moim zdaniem na jungle. Chociaż Maokai też szybko i ładnie jedzie po bandzie.

@Top

Ja zaczynam od blue, po czym od razu robię gank mid, wilki, wiedźmy, gank bot, golemy.

Cofam się do miasta, robię gank top, zmieniam się z kimś jeśli solo top lub mid potrzebuje recala.

Na 6 lvlu jungla powinna się kończyć, uczestnicząc w tf'ach najwyżej chwilami jeszcze raz obracam junglę.

I tak w kółko, teraz uzasadniam czemu blue jako pierwszy - A no cd krótsze ==> Szybciej włączę tarcze i lifesteal. (każde użycie skilla daje nam premię do prędkości ataku na 2 ciosy)

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Powodzenia z ww, podczas gdy jungler z przeciwneku teamu wbije 6lvl Ty będziesz miał 3-4. Wolna jungla, nie polecam.

Udyr jest najlepszy moim zdaniem na jungle. Chociaż Maokai też szybko i ładnie jedzie po bandzie.

@Top

Ja zaczynam od blue, po czym od razu robię gank mid, wilki, wiedźmy, gank bot, golemy.

Cofam się do miasta, robię gank top, zmieniam się z kimś jeśli solo top lub mid potrzebuje recala.

Na 6 lvlu jungla powinna się kończyć, uczestnicząc w tf'ach najwyżej chwilami jeszcze raz obracam junglę.

I tak w kółko, teraz uzasadniam czemu blue jako pierwszy - A no cd krótsze ==> Szybciej włączę tarcze i lifesteal. (każde użycie skilla daje nam premię do prędkości ataku na 2 ciosy)

Po to ma skilla pod W zeby go uzywac chodzi o WW + do tego full itemy i runki na jungle wymiata ale trzeba wziasc dobre skille

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

A ja robię tak (Skarnerem ale to też jungler :P) i przeważnie mam staty 10/0:

1.Zaczynam od blue (buff).

2.Zabijamy Pieski/Golemy/Duchy.

3.Zabijamy red'a (buff).

4.Recall'am (powrót). (Mamy ok.5lvl.)

5.Wchodzimy do Jungli przeciwnika, zabijamy hp blue i redowi aby gracz, który robi solo topa lub bota mógł je zabrać.

6.Mamy 6lvl i Skarnerem gankujemy. (W przypadku lee sina nie wiem kiedy się gankuje).

Itemki:

1. Cloth Armor + 5 Potków HP.

2. Wriggle's Lantern.

3. Boots of speed - Mercury's Treads

4. Resztę składamy w zależności od sytuacji =)

Mam nadzieję że pomogłem.

Opublikowano

Czyli u ciebie przed 6lvlem nie ma ganków?

To już lepiej ww wziaść, bardziej przydatny.

Co do Lee ,staraj się przytrzymywać linię ,jak pusta.

A co do Levla ,nie masz większego bo nie wychodzą ganki/nie zabijasz blue ,który daje duuużo expa.

Tego blue musisz oddać ,co wiąże się z utratą połowy expa z niego.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Gość Menesterowy
Opublikowano

Jak Wy zaczynacie od Golema, to ja się nawet nie dziwię, że macie potem takie poziomy ^^

Najpierw lecisz na wilczki, potem golemy, jak nam Ci się odnowi Smite, to na Golema, a po golemie od razu na lizard'a, gdyż masz wtedy cd reduction. Po lizardzie możesz pokusić się o smoka, o ile Twój team na bocie ogarnia, to zrobicie go w 15sec. Masterki 21/9/0, zawsze z nich korzystam przy Lee Sin'ie.

Opublikowano

Jak Wy zaczynacie od Golema, to ja się nawet nie dziwię, że macie potem takie poziomy ^^

Najpierw lecisz na wilczki, potem golemy, jak nam Ci się odnowi Smite, to na Golema, a po golemie od razu na lizard'a, gdyż masz wtedy cd reduction. Po lizardzie możesz pokusić się o smoka, o ile Twój team na bocie ogarnia, to zrobicie go w 15sec. Masterki 21/9/0, zawsze z nich korzystam przy Lee Sin'ie.

Bo gank na 2lvlu wogóle nie opłacalny.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

@2UP o fuck ja pier masakra 21/9/0 pod jungle??? 0 w dodatkowy exp a dodatkowo brak czasu na dłuższego buffa

@Topic może masz źle masterki?

<>

Opublikowano

OMG Lee sin tylko jungla,

wystarczy mieć ryny na Armor penetra(25) oraz Żółte na armora(13) bierzesz cloth armor(18 Armora) i 5 potek HP Idziesz na:

golemy>duchy>wilki>blue dla kogo z teamu>golemy przeciwnika> duchy przeciwnika>swojego lizarda>golemy>duchy>wilki>dragona I dopiero cofasz :P gankujesz od 4 lvla mając wziete Q po skonczeniu tego co podałem masz około 10 lvl i około 4 fragi.

Maxuj W nastepnie Q, na końcu E

Na start bierzesz W>E>W>Q>W :P tyle wystarczy I nie trzeba wracać z jungli tak szybko jak u innych junglerów.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...