Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] z nudów zrobiłem coś takiego :) o_0

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi się podoba

a wy co myślicie ?? :)

Niedopracowane ale to się zmieni już w nowym roku czyli 2012 wyjdzie new private server Metin2 prawdopodobnie pod nazwą DarkSite Mt2 :)

84037351978656838151.png

57202186558182395707.png

27406633742811140458.png

Opublikowano

A to jest w ogóle twój server? Czy po prostu chcesz pokazać, co ktoś zrobił i czekasz na opinie? Zbroje wyciągnięte z jakiejś innej gry, bo nie pasują nawet na modeling do metina.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

te zbroje sam zrobiłem serwera jeszcze nie ma ale to wszystko robiłem sam niedługo będzie to zringowane bardziej dopracowane i wgl ....

Nie bawie się w coś takiego że inni zrobili a ja to ściągam i podstawiam jako swoje sam wszystko staram się robić cały czas ucze się pracy w 3d max ...

Opublikowano

Na DivineWorld S2 są takie zbroje, tyle że w jaśniejszych odcieniach - strzelam że stamtąd skopiował i przyciemnił, żeby nie było " przypału "

nie ma mnie tu

Opublikowano

Na DivineWorld S2 są takie zbroje, tyle że w jaśniejszych odcieniach - strzelam że stamtąd skopiował i przyciemnił, żeby nie było " przypału "

Znalazł się znawca -.-

Człowieku, jak nie wiesz to nie pisz.

@top

Ta, pewnie głowę wrzuciłeś i myślisz, że gotowy model.

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...