Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy raz w LoL'a jaka postać ?

PL_SBX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ściągam LoL'a ale mam dylemat nie wiem jaką postać pomóżcie mi na początek i czy serwer to wybieram sobie z listy? a co do postaci to najlepiej mag szybki i mocny pół na pół i żeby mnie 1 lvl nie rozwalali na 1 hita jak będę miał np.: 5

Opublikowano

Polecam maga ''Ryze''. Kosztuje 450pz(punktów zasług) i na początek jest bardzo dobry. Ma bardzo dobre i silne W które stunuje przeciwnika i ostro N4P13RD4L4 :D Przy zakładaniu konta musisz wybrać region na którym chcesz grać. Jeśli wybrałeś Eu Nordic East to tak samo w grze musisz wybrać Nordic East.

Opublikowano

Na początek musisz wybrać któregoś z darmowych na start polecam Ashe, dobry gry idziesz z tankiem, tank sie trzyma dosyć długo a ty goscia spowalniasz, gdy już nabijesz 450 PZ to tak jak napisał UP ryze polecam ;-) a co do builda to na start składaj itemki polecane. Taka wskazówka, nigdy się nie pcha do przeciwników, ponieważ w lol'u nie chodzi aby za wszelką cene zabić przeciwnika, pomału ich tęp aż padną ;-) także nie podchodz za blisko do wież bo naprawde mocno biją...

Opublikowano

Zagraj Tristaną. Można dostać tą postać jak i nową skórkę na eune.leagueoflegends.com/pl/facebook . Sam nią gram i nie narzekam, polecam! :)

Opublikowano

znacie metina to jest taka shitowa gra na 13lvl można zjechac 3 niedzwienie na 19 lvl

xD

@topic a tak to można zmienić potem region czy od nowa lola sciagac? i czy ashe na poczatek to dobry jest? bo nie chce mieć 1 postać najlepiej

Opublikowano

to jest dział o lol'u nie metinie ... a co do zmiany regionu to nie wiem, raczej kazdy region ma swoją wersje tak jak i patche,

Opublikowano

Dobra a są jakieś poradniki dla początkujących i objaśniających co jest co bo trudno mi się połapać. Druga sprawa a właściwie pytanie czy w LoL'u są jakieś płatne rzeczy lub waluta czy wszystko za darmo?

I jak najszybciej nabijać lvl jak exp'a zdobywać powiedzcie bo nie chcę uznać że ta gra jest tragiczna tylko dla tego że nie umiem grać.

Opublikowano

Jak chcerz miec duzo pkt pz to ja polecam Dominium. To taki tryb gry. Jak ci nie idzie to narazie graj na boty. Musisz stworzyc grę niestandardową 5 na 5 i dodajesz boty.

@edit

Tak są platne. To takie punkty RP ale nie polecam drogie są.

Opublikowano

jak zaczynasz gre to Ryze ssie bo go nie będziesz ogarniał

kupuj Ashe, Annie lub Sivir

z resztą jutro albo jeszcze dzisiaj uzbierasz kolejne 450 więc co to za problem ;)

buildingi polecam z www.mobafire.com

graphic.png

Opublikowano

Jeżeli grasz na EUNE nawet nie opłaca się kupować postaci tylko grać tymi z rotacji jak nabijesz 3150 PZ kup sobie akali albo leblanc bo do 10 lvl mozesz spokojnie grać obojętnie czym bo od poziomu 1-10 na luzie można grać wszystkim bo grają tam takie koxy które nawet skili nie używają albo tankują wieże

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...