Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Wil Craft [Dedyk 24/7] [10 Slotów] [WL-OFF] [PVP-OFF] [PREMIUM-OFF]

Kogucik123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Dodaj Szakal2 do white-list

Złoże te podanie odrazu

1 mam 12 lat ale niedługo mam 13 ( urodziłem się 7 marca )

2 gram od 1.2

3 znam sie na modach ponieważ. byłem 2 razy HA (na swoim serwie) 3 razy Mod 2 razy Kid mod.

4 Cuboidy znam się na tym robię to tak:: //expand (wys.) (dol) up /region define (nazwa cuboida) (nazwa właściciela) /region setparent (nazwa cuboida) (nazwa miasta) /region addowner (nazwa właściciela) (nazwa gościa)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hej dodaj do listy Apek424

dam podanie o moda :

1: mam 13lat

2:gram od pierwszej wersji minecrafta

3:znam się na pluginach a world guart to prościzna a cuboid umiem np //expand 100 100 up /region define ss Apek424 /region setparent Apek424 np miasto /region addowner Apek424 miasto

4: ostatnie znam ponad 15 pluginow i ich funkcji bylem 4 razy adminem i 2 razy modem

Opublikowano

Na serwerze oprócz 6 adminów nikt nie gra... nie można wyrażać swojego zdania ponieważ ludzie zastraszanie są banem... nie polecam.

Średnia wiekowa na serwie jest 12/13 lat.

virttu.png

zlzr7r.png

Opublikowano

SERWER DO DUPY~!!!!!!!!!!, poniewaz ja prosze o itemy ktore przepadly przy adminie bi mnie tp w sciane i ban!!! nie grajcie tu, nawet w regulaminie przyt spawnie zorbili liste zbanowanych...

Hosting Dedykowanych i Vps serwerow do kazdej gry/programu i strony WWW i domeny za bardzo niska cene...

KONTAKT:

gg:2640546

aevers.com

68c3b33ce3ad8fdfa8b6f7a06140dfdb.jpg

http://marekjoe.MPCF....php?add=Milten

1-375479-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Tani sprzedajemy serwery (narazie 2, ale jak bedziecie kupowac zwiekszymy) minecraft nawet do 50 slotow, za jeden slot 1,50zl

Pisac

gg:33770533

Opublikowano

@up

Serw nie jest do "dupy" w samym regulaminie jest napisane iż admin nie daje itemów prawda? Virttu miałeś 3 ostrzeżenia (max) więc co sie czepiasz że dostałeś bana, tak samo Milten. To ile admini mają lat nie znaczy o ich zachowaniu. PS.NIE MA 6 ADMINOW NA SERWIE!! JEST 4 .... NAUCZCIE SIĘ LICZYĆ

JUŻ DZIŚ BĘDĄ NOWE PLIKI SERWEROWE ;D

7c281e74f20db27c4e64c1df2bc4615f.gifkonopia.jpgDaj lubię to jeśli pomogłem lub spodobała ci się moja odpowiedź :D

Opublikowano

Serwera nie polecam. Nie ma praktycznie nic - spawnu (być może jest, ale nie mam permissiona). Na serwerze nie gra praktycznie nikt. Serwera nie polecam.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

to ja YoDa ;)

Nie polecam tego zasranego gowna nic nie zrobia z ortografia to nawet sie nie bede wypowiadal ;) blad na bladzie

Jakies nooby dostaja gmode i adminow a potem na zajutrz nic nie maja ;>>

Jaki serv MEEEEEEGAAAAAAAAA GIGANTYCZNE GOWNO I SHIT jezeli chcesz tracic swoj cenny czas na takie gowno jak ten serv to wbijaj :)

Jak wszyscy na gorze napisali wszystko dokladnie jaki serv jest ja tez wyrazam moja opinie

//wulgi

Opublikowano

@ UP

Koleś wiesz jak byś miał trochę kultury to i na tym serwie by ciebie lubili. Wiem że napisałeś to z tego powodu że zabrałem tobie OP'a, sam się o to prosiłeś.. Więc nie pierdol mi tu!!

7c281e74f20db27c4e64c1df2bc4615f.gifkonopia.jpgDaj lubię to jeśli pomogłem lub spodobała ci się moja odpowiedź :D

Opublikowano

to ja YoDa ;)

Nie polecam tego zasranego gowna nic nie zrobia z ortografia to nawet sie nie bede wypowiadal ;) blad na bladzie

Jakies nooby dostaja gmode i adminow a potem na zajutrz nic nie maja ;>>

Jaki serv MEEEEEEGAAAAAAAAA GIGANTYCZNE GOWNO I SHIT jezeli chcesz tracic swoj cenny czas na takie gowno jak ten serv to wbijaj :)

Jak wszyscy na gorze napisali wszystko dokladnie jaki serv jest ja tez wyrazam moja opinie

//wulgi

Soory ale jak nawet wandem sie nie umiesz obslugiwac to nara

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W przypadku umieszczenia linku do zewnętrznego forum w grafice,linku lub czymkolwiek, publikacja oraz jej treść zostanie usunięta.

Cls.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...