JestemSlepy Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam. Dziś chciałbym wam przedstawić S.T.A.L.K.E.R moda. Projekt nie jest już rozwijany przez autora pluginu. Od razu mówię, że jest to tylko przeróbka Call Of Duty Mod`a. Komendy /frakcja - wybierz frakcje /opis - opis frakcji /item - opis przedmiotu /drop - wyrzuc przedmiot/reset - resetuj umiejetnosci Cvar`y s_killxp //ilość expa za zabicie przeciwnika s_bombxp //ilość expa za podłożenie/rozbrojenie bomby Wymagane moduły #include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <fun> #include <cstrike> #include <fakemeta> #include <engine> #include <hamsandwich> #include <nvault> Opis Gracz ma do wyboru jedną z 6 frakcji do których dołączy, Frakcje różnią się ekwipunkiem, HP, AP i Speedem. (Frakcje schodząc w dół listy, mają więcej HP i AP, ale mniej Speeda) Samotnicy mają o połowę mniejszą widzialność oraz miny, Bandyci 3/4 widzialności, oraz darmowy granat co 60 sek, Najemnicy posiadają 2 apteczki, Wojskowi 3 rakiety, Wolność dostaje 5hp co 10 sekund Powinność 2 Dynamity. Monolit (Premium) KAŻDA KLASA MA PRZYPISANĄ BROŃ ! Każda drużyna ma po jednym modelu dla wszystkich, tj. CT == Stalker T == Bandyta Instalacja STALKER.amxx do plugins STALKER.sma do scripting modele do models dźwięki do sound Download http://speedy.sh/29dMT/STALKERMOD.rar Skan http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=3d04eba3763dd89b898f6bcb60d414ddea0de4df434fdeed7fd90011e61ef55d-1322252557 Mam nadzieję, że wam się przyda. Postaram się zrobić własną przeróbkę tego oto moda do którego dodam nowe klasy oraz itemy. PROSZĘ O ZDJĘCIE WARNA ! http://amxx.pl/topic/27393-stalker/ Kocham mame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemSlepy Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 @ Refresh Kocham mame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prrince Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 .sma nie trzeba nigdzie dodawać ZROZUMCIE! można dokładniejszy opis typu na jaką flagę ten vip jest..? (klasa premium ..) są itemy? mówisz że przeróbka cod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemSlepy Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 @ UP nie trzeba .sma, ale warto wklejać, ponieważ może się przydać w razie gdy coś źle zrobisz w kodzie moda, a nie będziesz mieć nigdzie kopii jak na serwerze ftp hostera ... Jeżeli nie napisałeś własnego pluginu to możesz nie mieć w ogóle pojęcia o czym mówię ... Tak jest to przeróbka CoD, są itemy. Klasę premium dajesz pod flagą "t" Kocham mame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prrince Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Dobra, wpieniasz mi że nigdy nie pisałem własnego pluginu i jestem tak głupi, aby udostępniać .sma unikalnego CoD Moda innym [email protected] (czyt. unikalny <-- nie jest dostępny w necie. ) tak btw. , http://amxx.pl/topic/27393-stalker/ zdjęcie warna za udostępnienie? a źródło się podaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemSlepy Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Po pierwsze przerobienie, a NAPISANIE własnego pluginu to są 2 różne rzeczy. Wszystkie poradniki dot. Przeróbki CoD są na amxx.pl więc nie ma problemu żeby zrobić. Po drugie nie napisałem, że jesteś głupi ... Umiesz czytać ze zrozumieniem ? Najwyraźniej nie ... Jeżeli nie napisałeś własnego pluginu to możesz nie mieć w ogóle pojęcia o czym mówię ... Jeżeli nie rozumiesz tego zdania to dla twojej informacji jest to sugestia, że mogłeś nie napisać żadnego pluginu ... Nie napisałem odgórnie, że nie napisałeś nic ... Kocham mame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prrince Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Zawiodę Cię, że napisałem i to wiele Ale nie rozumiem, jak można chcieć zdjęcie warna za skopiowanie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemSlepy Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Zdjęcie warna jest za pomaganie innym użytkownikom forum. Może akurat komuś pomogłem, ponieważ nie mógł znaleźć czegoś takiego. A tak w ogóle. W SSTALKER modzie który jest na amxx.pl nie można pobrać modeli z linku. Upload plików jest mój więc ja też coś zrobiłem, a nie skopiowałem ... Kocham mame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.