Covver Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witajcie! Dzisiaj mam problemy z gra : 1.Czy to jest z przeciążonych serwerów? 2.Cofnęło mi 23 lvle,miałem 26 a mam 3?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 2. To musi być jakiś problem z serwerem. Musiał jakiś błąd u nich nastąpić. Napisz do Supportu, oni powinni Ci pomóc, a właściwie mają taki obowiązek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Covver Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ok thx. Temat do zaknięcia kto napisze down, to poleci rapek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Menesterowy Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Raportuj kolego, ale Marceloo oczywiście zwalił całą winę na serwer... Error ten spowodowany jest przeciążeniem Twojego procesora, spróbuj grać na mniejszych detalach. 26 Poziom na 23? To niemożliwe, coś ściemniasz. Nikt nie odnotował takich problemów. Pliki z datą Twojej postaci są zapisywane na komputerze. Może jakiś restart, wyłączenie gry bez zapisu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiNeTaLeS Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Raporuj ile wlezie. Tak jak Menestero twierdze, iż twoj procek nie wyrabia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Covver Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ok jeszcze nie zamykajcie tematu modzi.Racja zresetowałem kompa bez zapisu;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @Menestero Ja nie mówiłem o komputerze tylko o cofaniu level'a. co do tego, że gra nie wyrabia, to się zgodzę, że procesor nie wyrabia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Menesterowy Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Kolega mało wie o grze. DC Jest nieliczną grą, która zapisuje dane postaci na dysku. Resetowałeś komputer w trakcie gry, to jest powód straty poziomu. Przeciążenie procesoru jest powodem Error'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Kto się nie zna, ten się nie zna. 1. Usunąłem owe pliki. 2. Włączyłem DC Universe, ponownie się zalogowałem na konto. 3. I co? Pobrało mi z powrotem pliki postaci. 4. Morał z tego tak, że pliki są zapisane na serwerze Myślę, że temat jest wyczerpany i należy już zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xau Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A co do rozwiązania tego problemu... 8# CPU Error, AMD/IntelIf you get this error:CPU time drift detected! Please consult support forum for AMD driver update information Do this: Launch the game, alt-tab out and hit Ctrl-Alt-Delete to bring up Task Manager. Find the process DCGAME.EXE and right click it. Click ?Set Affinity? and uncheck everything but CPU0. You can trade off with a performance and running the game now as there is no official fix to this. Read more: http://segmentnext.c.../#ixzz1eegcHjhl /segmentnext.com Chyba nie muszę tłumaczyć na język Polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.