Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ups

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z powodu że w tamtym temacie coś nabazgrałem chce poprosić o pomoc jeszcze raz!!Pamiętacie hacka out-next z tematu Vip Public??? mam z nim mały problem.Haczek jest bardzo fajny ale niestety po jakiś czasie grania na nim wyskakują mi błędy i wyłancza mi się warrock.Gdy znowu włanczam po krótszym czasie wyskakuje mi ten sam błąd i tak w kółko.Mogli byście mi pomóc?? dam 5 jak ktoś pomoze!!!

Opublikowano

a i jeszcze dodam że czasami nei moge wyjść ze serwera i straszne lagi mam przez hacki zabijam z opużnieniem a jak wyłoncze hacki jest idealnie

Opublikowano

Ja też tak miałem ale jak gram z tym hackiem to wszystko ładnie chodzi

Anty działa 50:50

Zależy też jakich używasz opcji np. SuperJumper to cie będą chcieli wyrzucić a jak np.Chams czy jakoś tak ;) to cie nie wywala a będziesz widział przeciwników na jaki kolor ustawisz.

Opublikowano

nie gram zeby sie pobawić a i thx wam za p[omoc dam wam 5 ale nie wiem jak mój hack sie naprawił!! xD narQ

Opublikowano

ej wiem jaki tem błąd jest bo znowu sie cośpsuje pisze mi tak: _Dummy_dnsresolver_:warrock.exe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...