KonanPL Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam! Mam prośbę. Jakie runki przydadzą się dla Talon'a? Bardzo bym prosił o polskie nazwy jak się da (nie jestem za dobry z anglika). Mój bulid grania: Buty na cooldown -> Krwiopijca -> Brutalizer (potem Widmowe Ostrze) -> Ostrze Nieskończoności -> Czarny Tasak -> Widmowy Tancerz @EDIT Chciałbym dodać, że mam już 7 run na przebicie pancerza (1.66) Wróciłem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARI Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Polecam standardowe offtankowe runki. Nie wiem za bardzo jak Ci po polsku wytłumaczyć. Fioletowe - quinty przebicie panc. Żółte - seale na pancerz Niebieskie - gyphy na magiczny pancerz(?) Złote - quiny na przebicie panc. Na cdr aktualnie się nie opłaca, można kombinować z ad ja jednak polecam armora i mresa, przydaję się w early na topce jak i midzie, oczywiście w późniejszych fazach gry również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netrodal Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 przebicie i ad Najlepsze pod talona A tak wgl nawet nie trzeba robic talona pod offtanka,on sam w sobie jest semu tank wiec jedziesz full w ad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukitos Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Aha, robiac talona pod full ad jestes semitankiem, szacun stary, ile wytrzymujesz? 2 hity ad carry? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netrodal Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Aha, robiac talona pod full ad jestes semitankiem, szacun stary, ile wytrzymujesz? 2 hity ad carry? Czlowieku,moj kolega gra non stop talonem i tylko wali w przebicie i ad,sam tez gralem na jego koncie wiec duzo masz do pogadania. Jak dobrze skorygujesz build to ad carry nie zdazy ci nic zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukitos Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 No to nie pisz takich bzdur, jesli skladajac na kogos full ad jest sie semitankiem to wspolczuje ludziom ktorzy graja z Toba xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrevaN Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 talon to mid char wiec jak ap carry na midzie to doran, tluczek, mercurki, pochlaniacz urokow, blask, krwiopijca, ostrze nieskonczonosci i widmowe ostrze a co do run, resist niebieskie, albo cd jak wolisz armor zolte czerwone armor pene 1.66 quinty, czyli kwintesencje armor pene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casawir Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 JAk dla mnie dla talona to tez lodowy mlot sie przyjdaje UP zauwaz ze bijesz wtedy 10% wiecej bo pasyw :P by me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AderiQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja go zrobilem ad i przebicie pancerza i jest zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.