Dziobagg Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam otóż mam problem, gram sobie w gre Chronicles Of Riddick: Dark Athena i jest normalnie potem włączam i Ekran się zmniejsza.. Juz screena zapodaje w załączniku Jak wyłączam gre jest już normalnie (na screenie jest tak bo gra jest zminimalizowana) Myszką nie można na to czarne wejść. Normalnie jak by mi się monitor zmniejszył @Down Ale wcześniej było pięknie i ładnie na dużym ekranie, nic nie robiłem i nagle jest mały @Roben nie rozumiesz...? BYŁO NORMALNIE NA DUŻYM EKRANIE... teraz zobaczyłem że w każdej grze od teraz mam mały ekran... Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 no i w czym problem masz ? windows przełącza się w rozdzielczość gry , jak kończysz ro wraca do normalnej If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
ziomalq12347 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Pobaw sie rozdzielczoscia Odnośnik do komentarza
speader22 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 jezeli to nie pomoze to aktualizuj do najnowsszej wersji stery do karty graficznej, potem w opcjach sterow do karty zwieksz rozdzielke na fula Filmy z Metin2.PL Solar s26 Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 gra jest pełno ekranowa i na czas uruchomienia ustawia taką samą rozdzielczość systemu jak ma ustawioną u siebie, tu nie ma żadnego problemu ze sterownikami bo tak ma być graj na tej samej rozdzielczości w grze co ma ekran to nie będzie takich problemów If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.