Skocz do zawartości

[P]Combat Arms wylacza sie po ladowaniu


Hacker77

Rekomendowane odpowiedzi

Biegnie koles gdy CA sie laduje biegnie biegnie..i wywala mnie do pulpitu niewyskakuje żaden komunikat probowalem wylaczyc Nod32 / wylaczyc Zapore i nadal nic.Czyscilem bledy CCleanerem i nic. Dodam iz kompa mam po swiezym formacie ;) LICZĘ NA POMOC. PRZEINSTALOWANIE GRY TRZY RAZY NIC NIE DAŁO !!!

 

NIE GRAM / NIEGRAŁEM NA HACKACH

 

 

Swieży pulpit po formacie i zainstalowaniu CA tylko : )

 

 

LICZE NA POMOC I POZDRAWIAM

Hacker77

1dy6mu.jpg
Odnośnik do komentarza

świetny tut na prawdę do poradników to genialnie pasuje. Problemy piszemy w dziale głónym....

 

A masz hacki do innych gier typu np warrock i takie tam ? Bo one mogę wpływać na niedziałanie CA

3465q1z.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Odnośnik do komentarza

świetny tut na prawdę do poradników to genialnie pasuje. Problemy piszemy w dziale głónym....

 

A masz hacki do innych gier typu np warrock i takie tam ? Bo one mogę wpływać na niedziałanie CA

 

 

Jest to w bledy i errory . Niemam hackow do innych gier jescze wczoraj CA dzialal normalnie .

1dy6mu.jpg
Odnośnik do komentarza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [P]Combat Arms wylacza sie po ladowaniu   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...