Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Combat Arms wylacza sie po ladowaniu

Hacker77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biegnie koles gdy CA sie laduje biegnie biegnie..i wywala mnie do pulpitu niewyskakuje żaden komunikat probowalem wylaczyc Nod32 / wylaczyc Zapore i nadal nic.Czyscilem bledy CCleanerem i nic. Dodam iz kompa mam po swiezym formacie ;) LICZĘ NA POMOC. PRZEINSTALOWANIE GRY TRZY RAZY NIC NIE DAŁO !!!

NIE GRAM / NIEGRAŁEM NA HACKACH

Swieży pulpit po formacie i zainstalowaniu CA tylko : )

LICZE NA POMOC I POZDRAWIAM

Hacker77

1dy6mu.jpg
Opublikowano

świetny tut na prawdę do poradników to genialnie pasuje. Problemy piszemy w dziale głónym....

A masz hacki do innych gier typu np warrock i takie tam ? Bo one mogę wpływać na niedziałanie CA

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

świetny tut na prawdę do poradników to genialnie pasuje. Problemy piszemy w dziale głónym....

A masz hacki do innych gier typu np warrock i takie tam ? Bo one mogę wpływać na niedziałanie CA

Jest to w bledy i errory . Niemam hackow do innych gier jescze wczoraj CA dzialal normalnie .

1dy6mu.jpg
Opublikowano

wbijasz do folderu Combata > hs>patch usuwasz wszystko potem cofasz klikasz hsupdate.exe potem wchodzisz do path i klikasz autoupdate i nakurwiasz w kombata

Opublikowano

A czy usunął zawartość folderu patch ? Bo trzeba wszystko usunąć nawet te foldery żeby się ładnie pobrało, niech on tylko nie przerywa tego pobierania ani nic bo coś nie pobierze to tak będzie dalej robić.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...