Hacker77 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Biegnie koles gdy CA sie laduje biegnie biegnie..i wywala mnie do pulpitu niewyskakuje żaden komunikat probowalem wylaczyc Nod32 / wylaczyc Zapore i nadal nic.Czyscilem bledy CCleanerem i nic. Dodam iz kompa mam po swiezym formacie LICZĘ NA POMOC. PRZEINSTALOWANIE GRY TRZY RAZY NIC NIE DAŁO !!! NIE GRAM / NIEGRAŁEM NA HACKACH Swieży pulpit po formacie i zainstalowaniu CA tylko : ) LICZE NA POMOC I POZDRAWIAM Hacker77 Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 świetny tut na prawdę do poradników to genialnie pasuje. Problemy piszemy w dziale głónym.... A masz hacki do innych gier typu np warrock i takie tam ? Bo one mogę wpływać na niedziałanie CA | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
Hacker77 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 świetny tut na prawdę do poradników to genialnie pasuje. Problemy piszemy w dziale głónym.... A masz hacki do innych gier typu np warrock i takie tam ? Bo one mogę wpływać na niedziałanie CA Jest to w bledy i errory . Niemam hackow do innych gier jescze wczoraj CA dzialal normalnie . Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Musisz zreinstalować ręcznie Hackshielda i będzie działać. Odnośnik do komentarza
Scre3n Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 tak jak wyzej a moge sie zapytac od jakiej rangi jest ta nowa snajpa M99? Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ta nowa ? Od rangi 2lt3 Odnośnik do komentarza
Alfons xD Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 wbijasz do folderu Combata > hs>patch usuwasz wszystko potem cofasz klikasz hsupdate.exe potem wchodzisz do path i klikasz autoupdate i nakurwiasz w kombata Odnośnik do komentarza
McGrasus Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @up w autoupdate musi jeszcze wybrać tą 1 opcje. Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º) ಠ_ಠ Δ Odnośnik do komentarza
Arthas12 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Prosze O szybką odpowiedz : Mój Kolega Ma Windows 7 i włącza hsupdate.exe tą tarcze a jak włączy autoupdate wyskakuje mu Filled ... Prosze O Pomoc Odnośnik do komentarza
McGrasus Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A czy usunął zawartość folderu patch ? Bo trzeba wszystko usunąć nawet te foldery żeby się ładnie pobrało, niech on tylko nie przerywa tego pobierania ani nic bo coś nie pobierze to tak będzie dalej robić. Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º) ಠ_ಠ Δ Odnośnik do komentarza
Hacker77 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Wielki dzieki MISTRZU WSZYSTKO DZIAŁA Dziekuje i pozdrawiam TEMAT DO ZAMKNIECIA. Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Close TEMAT DO ZAMKNIECIA. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.