Sokol Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 witam. Chciałem sie zapytać jaki kupic samochód, a więc tak mam ok 300tys $ i 21+lvl Rozmyslalem nad tą lepsza mazda Rx7... nie wiem czy ona jest tak dobra jak ta za 60k Aktualne jezdze BMW Z4 m copue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarghor Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mazda Rx7 to według mnie najlepszy wybór :-) Jest o wiele lepsza od tej za 60k bo ma świetne części. Możesz też wbić 25 lvl i kupić lotusa elise ale on tylko do wyścigów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitch_Black Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgadzam się z @Up - Mazda RX7 Batlle Manchine będzie bardzo dobrym wyborem.Jest dużo lepsza niż seryjna i lepiej wygląda. ExModNFSW I NFSWHelper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokol Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Oki panowie wielkie dzieki tylko tego potrzebowałem... Temat można zamknąć i do kosza lub cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.