[email protected] Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A więc tak :unsure: mam problem podczas włączania gry wszystko ładnie idzie do puki nie nacisnę uruchom grę wtedy komputer się resetuje proszę o pomoc co z tym z robić wcześniej jak miałem taki problem to miałem metina przed tą najnowszą aktualizacją blokadą hs i obejsciem i wtedy wszystko śmigało proszę o pomoc nagradzam + lub - jak kto woli JAK POMOGŁEM WIESZ CO ZROBIĆ " LUBIĘ TO " Odnośnik do komentarza
KuCi123 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Odpalasz na czysto bez blokady haków? itp czy z tym?.. Może po prostu wystarczy przeinstalowac metina:) sproboj Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza
Ketrix Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Tak jak kolega wyżej przeinstaluj. Jak nie pomoże to sprawdz czy nie musisz zaktualizować sterowników od karty graficznej. I jak masz viste/seven to włączaj Metina jako administrator i ustaw tryb zgodności z windows XP. Odnośnik do komentarza
CelProTHC Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Zrob tak jak mowi up powinno pomóc ZBIERAM+++++++ DAJ + NIC CIĘ TO NIE KOSZTUJE GG 39118015 Metin2 Pl S25 Shinso -Ninja Dagger 40 lv i ciągle rosnie ;D Wejdz w ten link zbieram 50 wejsc;) To Cie nic nie kosztuje;) http://www.darmowepassy.pl/?id=5411 Odnośnik do komentarza
[email protected] Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Dziękuje spróbuje upne jak coś ale jak ostatnio tak robiłem to nic nie dawało cały czas restart :/ ściągnę Jeszce raz metina i zobaczymy Jeszce 25 min Ps.Mam xp JAK POMOGŁEM WIESZ CO ZROBIĆ " LUBIĘ TO " Odnośnik do komentarza
[email protected] Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie pomogło :/ POMOCY JAK POMOGŁEM WIESZ CO ZROBIĆ " LUBIĘ TO " Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 zainstaluj sp3 Odnośnik do komentarza
[email protected] Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ale mam nie ten windows (lewy) czy jest jakaś inna opcja ? Pomóżcie za każdą od leci ' Lubie to' Słyszałem że nie działą na takim ?! :/ JAK POMOGŁEM WIESZ CO ZROBIĆ " LUBIĘ TO " Odnośnik do komentarza
[email protected] Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Proszę was o pomoc bo dodali nowy server26 a ja zawsze jakiś problem odkąd weszła ta nowa aktualizacja teraz znowu ten reset kąpa :/ Ale mam nie ten windows (lewy) czy jest jakaś inna opcja ? Pomóżcie za każdą od leci ' Lubie to' Słyszałem że nie działą na takim ?! :/ JAK POMOGŁEM WIESZ CO ZROBIĆ " LUBIĘ TO " Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.