KonanPL Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam! Mam bardzo wielki dylemat. Właśnie wczoraj wbiłem 30 LvL w League of Legends,więc mam już możliwość gier rankingowych. Z tego co mi wiadomo, większość graczy, którzy grają mecze rankingowe mają runy. Ja mam jakieś badziewne, najtańsze jakie można było znaleźć (kupiłem je na samym początku gry ok. 5-10 LvL). Normalnie bym kupił runy, ale zastanawiam się czy warto. Lubie grać różnymi postaciami np. Tryndamere, Akali, Ezreal, Fiddlesticks, Jarvan IV, Lee Sin, Talon, Veigar, Vladimir, Wukong, Xin Zhao czy Warwick. I tutaj mam problem, bo jeżeli już to jakie runy kupować, na jaką postać? Wszystkimi mi się dobrze gra. Chciałbym jeszcze kupić kilku championów (bodajże 3-4, za 3150 oraz 6300). Jak WY byście postąpili na moim miejscu? Może darować sobie jeszcze gry rankingowe i pobawić się na normalach czy jednak kupić te runy i grać rankingowe? Proszę o szybką pomoc. Pozdrawiam. Wróciłem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QnikMaster Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Runy się od 20 kupuje już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucenzo Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Runy kupuję się od 20 lvl dlatego że masz już odblokowany 3 krąg run. Jeżeli masz już maina (postać którą grasz najczęsciej i bardzo dobrze Ci się nią gra) to zbieraj do niej runki , a jak już kupisz full runy to zbieraj na bohaterów. Ja np. mam już wszystkie runki do AD Carry i postacie moje to Caitlyn, Vayne , Ashe , Graves , Ezreal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezusx3 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 a jak nie wiesz jakie runy kupować to www.mobafire.com puki nie masz run nawet nie wchodź na rankedy, ktoś zobaczy że nie masz run to od razu będziesz gorszy :P przynajmniej ja i kilku kolegów by tak zareagowało ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Co do rankedów to nawet nie możesz jak na tą chwilę o nich myśleć. Dopiero wbiłeś 30lvl i rozegrałeś zbyt mało gier więc jest spore ryzyko wpadnięcia do "ELO HELL". Tym bardziej jeśli będziesz grał solo. Zaś jeśli mowa o kolejności kupowania to ja najpierw zatroszczyłbym się o runy. Dają one sporą przewagę i pomagają w grze. Warto się w nie zaopatrzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalewa4 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 a jak nie wiesz jakie runy kupować to www.mobafire.com puki nie masz run nawet nie wchodź na rankedy, ktoś zobaczy że nie masz run to od razu będziesz gorszy :P przynajmniej ja i kilku kolegów by tak zareagowało ;x gówno chuja warta prawda -,- runy nie zrobią z Cb koxa, dają Ci większe obrażenia, ale powiedz, po co komu obrażenia jak nie będzie umiał tego wykorzystać z powodu braku musku? mobafire- pare % dobrych buildów... jeżeli chodzi o runy- looknij kolesi z top na rankedzie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netrodal Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Runy tak naprawde pomagaja w poczatkowej fazie gry,w pozniejszych fazach z runami czy bez nie wyczujesz nawet ze nie masz run. Co do rankedow,polecam wbic +300wygranych poniewaz ranked to ranked,trzeba juz mocno ogarniac. A tak to teraz poczwicz sobie na normalu,zdobadz umiejetnosci grania kazda klasa postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajeczko Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ja ci powiem tak jak gram akali( full runy ) na poczatku z kumplem ( on wukong full runy) mamy first potem juz run nie odczuwam runy daja ci przewage na poczatku potem juz lipa Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flork Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 jak masz swojego maina to runy. moje bity elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukitos Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Jezus, wez spierdalaj z tym mobafire 90% tej strony to troll buildy grajacych dana postacia jak jest darmowa w rotacji. Co do autora, to znajdz sobie klase postaci ktora Ci najbardziej pasuje i do niej zloz runy. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1419 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 jakie są klasy postaci? podajcie all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajeczko Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 kamil wejdz do gry i sam zobacz a nie bd ci wypisywac 70 postaci Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1419 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 To wtedy to są postacie a nie - klasy postaci. Myślałem ze posegregujesz przynajmniej na magów/na ad carry itd. itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukitos Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Prosze bardzo : -Ad carry ranged -Ad carry melee -Ap carry -Support -Tank -Offtank xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dami3345 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Najlepiej zrób tak stwórz nowe konto nic nie kupuj wbij 20 lvl kup sobie 1 postać którą na 100 % ogarniasz i dokup do niej runy np jak ja mam Vayne to armor penet itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1419 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 czym się różni tank od offtank? Że offtank troszkę mniej życia ale więcej ataku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 czym się różni tank od offtank? Że offtank troszkę mniej życia ale więcej ataku? Tank to ktoś kto ma full hp, armora, magic resist, po prostu na czołg go się robi. A offtank to ktoś z dużą ilością hp i ad. I pod to kupuje się itemy. Dobrym połączeniem na offtanków jest warmog + atma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.