pioruncs Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Siemka ! Wpadłem na pomysł zagrania w Nostale. Narazie nie wiem nic o tej grze wiec mam pytanie Kim najlepiej Grac ?? Z tego co mi wiadomo to są 3 postacie, łucznik, mag i wojownik. Kim grac ?? Jezeli ktos się zna i by chciał mi pomuc czy cos to niech napisze na GG lub zadzwoni na Skype... GG: 34342969 Skype: piorun4ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barycz Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 zapraszam tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/266268-tut-nostale-pocztek-dla-pocztkujcych/ By Valky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benqqqq Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam lukiem chyba na poczatek najlepiej i najlatwiej wojem tez spx ale profe zle sie expi a mag to taki buffer bardziej dlatego maga nie polecam. Ogolnie w ta gre nie pograsz jak nie masz duzo kasy na komie poniewarz przez to mozna sie szybko wzbogacic. Licze na lubbie to. Dzieki .................................................................................................................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZENEKK Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Po 1 zły dział koles a po 2 To najlepiej luk a reszta to samo co powiedział benq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vergia Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Łuk ulepszać sp4 ;d pomogłem daj like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scream. Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja gram wojem i bardzo zadowolony jestem... Ale jak wolisz twój wybór, kim najlepiej Ci sie gra i wgl :] Chcesz Pojedynek ? Wyzwij mnie, napisz mi na PW Jakie pojedynki przyjmuję ? Diss'y, Graphic Art. By Me :] Lubisz słuchać muzyki ?? Wbij ! http://www.radiovivat.MPCForum.pl Kliknij jeżeli pomogłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4ntasy Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam lukiem chyba na poczatek najlepiej i najlatwiej wojem tez spx ale profe zle sie expi a mag to taki buffer bardziej dlatego maga nie polecam. Ogolnie w ta gre nie pograsz jak nie masz duzo kasy na komie poniewarz przez to mozna sie szybko wzbogacic. Licze na lubbie to. Dzieki LOL. Jak chcesz byc nobek to wydawaj kase na gre spoczi Łuk ulepszać sp4 ;d pomogłem daj like Kurwa czlowieku mówi koles że jest nowy a tu mu o ulepszaniu 4sp gadasz ;/ @Top Polecam na początku maga, co z teo że mało defa i hp spory dmg i przyjemnie sie gra a jesli chodzi o jakieś poradniki dot gry to nie czytaj ich!!!! to strata czasu i tak nie zrozumiesz o co w tym chodzi najlepiej sobie poprostu zagrac z czaem bedziesz ogarniał ta gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benqqqq Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 @up Po 1 klniesz i wyzywasz i po co? Po 2 kazdy gra kim chce i komu się co podoba . Po 3 Nie mozna określić jaka postać jest najlepsza Kazda jest dobra tylko nie do wszystkiego. Po 4 Vergia mowi co wybrac zeby potem byc dobrym. Po 5 Ja mowie jak jest z tą kasą. nie znasz się to się nie oddzywaj, .................................................................................................................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scream. Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 W pełni zgadzam się z @UP / / Spam D3m Chcesz Pojedynek ? Wyzwij mnie, napisz mi na PW Jakie pojedynki przyjmuję ? Diss'y, Graphic Art. By Me :] Lubisz słuchać muzyki ?? Wbij ! http://www.radiovivat.MPCForum.pl Kliknij jeżeli pomogłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tembur Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 A więc. Gram i lukiem i wojem. Początkową klasa jaką grałem był mag. Wbiłem na niej 47lvl lecz lenistwo i trudność expienia joba na magu skłoniła mnie do gry łukiem. Na nim wbiłem 62lvl i założyłem wk . Każdy mówi że wk jest idealne a to nie prawda. Dla mnie i dla wielu graczy To ranger oraz Destro jest ideałem. Moje sp luka to : Rang 99 +11 Sin 28 +5 Destro 99 +9 Wk 28 +4 Ten łuk jest off z powodu Mojego kochanego woja Sp na nim to : Warek 99 +10 Blade 39 +2 crus 99 +13 lecz spalone Berek 99 +6 ale wkrótce 99 + 11/12/13 Polecam ci na sam początek woja lub luka . Mag jest postacią jeżeli masz kolegów z wyższymi lvl od twojego. A więc : Woj Łuk Mag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SonixPL Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Tembur dobrze napisał na początek graj wojem albo łukiem mag jest dal nie leniwych i doświadczonych / / Spam. D3m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Countek. Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jak dla początkującego polecam Ci grę łucznikiem. Łucznik to klasa, która się nie nudzi. Wojownik to klasa, która się po prostu nudzi. Monotonne missy, chwalenie się, że woj bierze cały spot, bo ma dużo defa itp. Mag to już inna bajka. Mag to klasa dla bardziej doświadczonych. Gra tą postacią jest trudna. Małą ilość hp, mały def, lecz duże dmg. Skille, które zabierają dużo many np. Red Mag. Myślę, że pomogłem ; ) Sygnaturka zrobiona przeze mnie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.