dragon314 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mam pytanie czy mozna użyć jakoś dwa razy cd-key do multi bo kiedyś usunołem bf2 i teraz nie moge grac na multi Prosze opomoc Zapoznaj się z regulaminem panującym w dziale. - PKJ Odnośnik do komentarza
Keniger Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Cd-keya podałeś kiedyś, na inne konto, wystarczy że sie na nie zalogujesz. Odnośnik do komentarza
xamizo Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Wystarczy się zalogować na swoim koncie, na którym podałeś kiedyś cd-key, następnie pobrac / zainstalować BF'a od nowa i cieszyć się grą na multiplayerze :] Odnośnik do komentarza
dragon314 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 właśnie nie moge pisze potem jak się zaloguje abym podał cd-key podaje i klapa Odnośnik do komentarza
xamizo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Wcześniej już podawałeś CD-Key'a na tym koncie? Opisz dokładniej o co CI chodzi, bo już nie rozumiem... Odnośnik do komentarza
Pro kiki Junior Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Napisz do supportu EA i przedstaw im sytuację. Odnośnik do komentarza
graba123123 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Rozumiem Ciebie chyba ;D , chodzi Ci oto że użyłeś raz cd-key'a i 2 raz też możesz tego samego i po prostu się zarejestrój ;P Odnośnik do komentarza
xamizo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Rozumiem Ciebie chyba ;D , chodzi Ci oto że użyłeś raz cd-key'a i 2 raz też możesz tego samego i po prostu się zarejestrój ;P Nie można użyć 1 CD-key'a dwa razy.Jeżeli już raz użyjesz, to zostaje 'dożytownio' przypisane do Twojego konta Odnośnik do komentarza
dolar444 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Przepraszam jeżeli w złym temacie ale nie będę specjalnie zakładał nowego. Jestem nowy wiec prosił bym o wyrozumiałość i z góry naprawdę przepraszam. Chce sie spytać co daje sie zarejestrowanie na stronie battlefield.com ? Odnośnik do komentarza
dolar444 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Odświeżam. Prosił bym o odpowiedź na moje wyżej pytanie. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.